Search

Top calendare advent 2021

by - joi, noiembrie 25, 2021


 

A venit din nou aceea perioada din an in care brandurile se intrec sa lanseze calendare advent. Acum cativa ani cand a aparut conceptul a facut adevarate furori. Si pe buna dreptate...adica cui nu-i plac surprizele? Din punctul meu de vedere aceste calendare nu si-au pierdut farmecul nici astazi in 2021 si de la an la an, vad oferte tot mai ingenioase. Astfel de calendare advent sunt ideale atat sa le cumperi pentru tine, dar sunt si un cadou inspirat. In plus iti ofera ocazia sa testezi produse si pretul e mult mai mic decat daca le-ai cumpara pe fiecare separat. Am aruncat si in acest an o privire pe site-uri sa vad ce calendare advent sunt disponibile si daca ai lasat achizitia lui pe ultima suta de metri, poate te inspira articolul meu.

Calendar Advent Nivea - verifica stoc si pret


In fiecare an, Nivea lanseaza un nou calendar advent. Evident nici anul asta nu s-au lasat mai prejos. Imi plac tare mult ambalajele lor din fiecare an...sunt foarte craciunistice, in ton cu luna Decembrie iar pretul e mai mult decat avantajos. Contine de asemenea produse variate pentru ten, par, machiaj si accesorii. Imi place ca au adaugat si produse din gama lor clasica, aceea e amprenta lor fara indoiala.

Calendar Advent NYX - verifica stoc si pret


Nyx e un brand de produse de machiaj cu produse de foarte buna calitate. Mie mi-a placut tot ce am incercat de la ei de-a lungul timpului. Nu am mai folosit produse de la ei de ceva timp, de aceea calendarul asta advent e tentatia nr.1 pentru mine in acest moment. Desi nu ma machiez prea des, imi e dor de produsele lor si mi-ar placea sa le redescopar. E ideal ca sunt multe si in travel size, asa ca nu apuca sa expire inainte de a le termina. Si design-ul cutiei e foarte fain si e o idee draguta de cadou, pentru orice femeie.


Calendar Advent Makeup Revolution - verifica stoc si pret




Si anul trecut cei de la Makeup Revolution au avut un calendar advent, dar asta de anul asta mi se pare mai tentant. Am inceput sa ofer atentie produselor de machiaj de la Makeup Revolution dupa ce m-am convins de calitatea lor, desi au preturi mici. Am de la ei o paleta de farduri, cateva rujuri, un blush si un corector. Toate sunt extrem de faine, merita laudate si promovate.


Calendar Advent Zola - verifica stoc si pret


Cine e Zola poate va intrebati, nu-i asa? E o companie care vinde diferite produse de la papetarie, la produse pentru casa, genti si accesorii. Nu stiu daca in anii trecuti au avut un calendar advent, dar m-am bucurat sa il descopar pe cel de anul asta. Contine 24 de accesorii si chiar sunt curioasa de ce anume se ascunde in fiecare sertar. E o editie chiar interesanta si extrem de tentanta.


Calendar Advent Yves Rocher - verifica stoc si pret


Am remarcat si calendarul advent de la Yves Rocher care are un ambalaj coplesitor de fain. Contine 24 de produse variate : produse de ingrijire corp si ten, produse de machiaj si parfumuri. Imi plac multe produse de la Yves Rocher, insa ma dau in vant in special dupa gelurilor lor de dus care sunt extrem de faine si miros adorabil. Am si cateva parfumuri preferate de la ei. Intr-o perioada faceam cumparaturi destul de des, au mereu oferte faine. Mi-ar placea calendarul asta, as pastra cutia la loc de cinste apoi! 


Calendar Advent de personalizat casuta cu led - verifica stoc si pret


Mi se pare o idee super faina pentru cine vrea sa ofere un cadou personalizat. Practic in fiecare patrat puteti sa puneti ce doriti. De la dulciuri, la produse cosmetice sau mici jucarii. Depinde cui ii este oferit. Chiar nu am stiut ca exista asa ceva, dar mi se pare o idee buna in special daca calendarul advent este oferit cuiva drag si stii exact ce anume i-ar aduce un zambet in cele 24 de zile in care descopera zilnic cate o surpriza.

Advent Calendar Tea - verifica stoc si pret

In fiecare an cei de la Sonnentor au scos acest calendar advent cu cele 24 de pliculete de ceai si anul trecut l-am luat si eu. A fost chiar o incantare sa descopar in fiecare zi o noua aroma. Mi-a placut mult experienta si vreau sa o repet si anul asta. In plus are un pret tare bun si chiar merita! 

Calendar Advent Korika Korean Beauty - verifica stoc si pret


Calendarul contine 12 masti tip servetel. Nu e asadar un calendar advent clasic cu 24 de produse. Daca sunteti fan al mastilor servetel cred ca e o experienta faina sa descoperi cate una diferita zilnic. Recunosc ca mi-ar placea sa gasesc mai multe variante de calendar advent cu produse coreene in varianta travel size si pe site-urile din Romania. Din pacate inca nu sunt prea multe variante.

Cele mai interesante calendare advent de anul asta sunt pe Notino, acolo e si o varietate mai mare. Au transport gratuit acum la orice comanda, daca vreti sa profitati. Am vazut si pe Emag cateva variante si mi s-a parut foarte interesant sa gasesc si calendare advent pentru copii. 

You May Also Like

0 Comments