Search

Despre handmade si pietre semipretioase

by - miercuri, ianuarie 26, 2022


Am inceput sa scriu pe blog in 2011 si daca ma urmariti de pe atunci cred ca stiti ca am o mare pasiune pentru produsele handmade. Am facut multi ani bijuterii handmade, apoi am facut genti din hartie. Lucrurile facute manual mi-au placut mereu si le apreciez in continuare. Timpul nu imi permite astazi sa ma mai ocup de aceasta pasiune, desi recunosc ca imi e dor. Acum am ramas doar in tabara cumparatorului si aleg mereu produse handmade atunci cand am aceasta alternativa. 

Fiecare produs realizat manual are o poveste in spate, e model unicat si incurajez mereu achizitia produselor handmade deoarece in spate e multa munca si e foarte frumos sa ii sustinem pe creatori. Ma bucur sa vad ca piata de produse handmade e in crestere si tot mai multi creatori isi fac simtita prezenta in mediul online. Pandemia ne-a afectat pe toti si crearea produselor handmade pentru rotunjirea bugetului e o idee foarte buna. 

Cand am lucrat handmade a fost o mare placere sa lucrez cu diferite margele si mereu am cumparat pietre semipretioase de pe margele.ro. Au o varietate foarte mare de pietre si doar cand ma uit la ele ma loveste inspiratia. Sunt atat de frumoase, ca e greu sa le rezisti. Si e foarte frumos ca fiecare piatra semipretioasa, are o poveste in spate. Va scriu mai jos cate putin despre preferatele mele.


In topul preferintelor mele se afla fara indoiala piatra ametist. Are o culoare absolut fascinanta careia e greu sa ii rezisti. Are de asemenea si multe semnificatii si legende in spate. De exemplu in Evul Mediu soldatii purtau amulete din ametist cu el, pentru a-i proteja in timpul luptei. Pentru a se simti in siguranta, oamenii au mereu nevoie sa creada intr-o putere superioara, iar in Evul Mediu ametistul era piatra care oferea aceasta siguranta. De-a lungul timpului am cumparat multe bijuterii cu ametist si se numara printre preferatele mele. Imi doresc un nou colier cu aceasta piatra si desi nu am timp sa il realizez, cu siguranta voi gasi ceva pe placul meu in lumea creatorilor handmade.


Ador piatra de jad deoarece vine intr-o multitudine de culori si are o stralucire aparte. Cu multi ani in urma, in China se considera ca piatra de jad are posibilitatea sa balanseze Yin si Yang. Astazi gasim aceasta piatra semipretioasa in foarte multe bijuterii si chiar accesorii cosmetice. Acele dispozitive de masaj pentru ten realizate din piatra de jad sunt tare faine. Am si eu unul si il folosesc cu mare placere ori de cate ori simt nevoia de putina relaxare.


Desi recunosc ca albastru nu se numara printre culorile mele preferate, am adorat mereu bijuteriile si accesoriile care sunt realizate din piatra de sodalit. Imi plac lucrurile unice si exact asa este si sodalitul. Fiecare piatra in parte are unicitatea ei, nu e una ca alta. De la albastru inchis, la albastru deschis, cu putin alb sau cu mult alb...se gaseste intr-o varietate de modele. Bijuteriile din sodalit sunt superbe. Totul e un intreg, dar atat de unicat.

Ma bucur sa vad ca produsele handmade devin din ce in ce mai apreciate si pe platformele destinate vanzarii vad tot mai multe creatii realizate manual si asta e un lucru de apreciat. Fiecare creator isi pune amprenta asupra lucrarilor si e fascinant sa descopar mereu povestea din spatele unei creatii.

Daca creati si voi produse handmade lasati-mi un mesaj cu pozele creatiilor voastre, abia astept sa le descopar. Daca intentionati sa intrati in lumea fascinanta handmade, sper ca v-a fost de ajutor acest articol in gasirea furnizorului de materiale pentru a realiza cele mai frumoase si deosebite creatii.

Pe site-ul margele.ro gasiti peste 20 de pietre semipretioase care de care mai frumoase si mai deosebite. Sunt foarte frumoase si bijuteriile confectionate din mai multe pietre, nu exista limita la imaginatie. Pe site gasiti si o gama variata de accesorii si multe alte produse de mare ajutor in realizarea creatiilor handmade. Recomand site-ul cu mare drag, am comandat de foarte multe ori de la ei si mereu serviciile au fost ireprosabile. 

Date contact margele.ro :

Adresa: Donath 146A, Cluj-Napoca, Cluj 400293 | Email: contact(@)margele.ro

Telefon: 0756 649 936 | Orele de lucru a consultantilor nostri: 09:00 — 15:30



You May Also Like

0 Comments