Search

Cat de utila e o masuta de toaleta?

by - marți, februarie 01, 2022

De cand am fost mica am fost foarte pasionata de machiaj si produse de ingrijire. Am avut o perioada in care am avut o colectie destul de mare de produse de machiaj si cumparam chiar produse pe care desi nu le foloseam eram foarte atrasa de ambalajele lor si le tineam asa doar de decor. Eram foarte fascinata de fiecare data cand brandul preferat lansa o noua paleta. De fapt, cand am deschis blogul am facut-o ca sa vorbesc despre machiaj, fiind in 2011 una dintre marile mele pasiuni.

Imi place si acum sa ma machiez, dar am cateva produse dragi pe care le recumpar si colectia nu mai e atat de generoasa cum a fost inainte. Tin doar ce folosesc, iar produsele care nu mi se potrivesc le daruiesc mai departe. Pe masura ce colectia de produse de machiaj a devenit tot mai mica si se rezuma doar la produse pe care le folosesc si imi sunt esentiale, produsele cosmetice castiga teren. Mult teren! Tonere, esente, seruri, creme, produse cu protectie solara, etc. Multiple exemplare din fiecare produs.



Pe langa slabiciunea mea legata de produsele de ingrijire si de dorinta de a descoperi cat mai multe, imi place sa fiu foarte organizata. Nu imi place sa am insirate produsele prin toata casa, desi recunosc ca uneori se intampla si asta. Dar pentru un plus de organizare, am considerat ca e absolut necesar ca toate produsele sa fie in acelasi loc bine organizate pe categorii. Caut mereu solutii noi de organizare, asa ca mi-am pus intrebarea : de ce sa cumpar o masuta de toaleta? Iata asadar la ce concluzii am ajuns.

E foarte placut sa fie casa organizata si fiecare obiect sa aibe locul lui. In plus se economiseste timp. De fiecare data cand vrei un produs, stii exact de unde sa il iei. Am pus mereu accent pe organizarea lucrurilor din casa si consider ca e absolut normal ca si produsele cosmetice sa aibe locul lor.


Desigur, nu am cum sa nu apreciez frumusetea unei masute de toaleta. Sunt disponibile in foarte multe variante si se potrivesc in orice decor. Chiar daca nu ai multe produse cosmetice, sau nu ai suficient spatiu in casa, gasesti modele minimaliste cu un aspect foarte frumos si simplu, care nu ocupa mult loc cum e modelul din poza de mai sus. Ca sa fiu sincera, numarul de produse de care teoretic are nevoie o persoana ar trebui sa incapa intr-o astfel de masuta. Daca nu ai o slabiciune foarte mare pentru cosmetice, sau nu e jobul tau testarea produselor...ar trebui sa detii exact cate produse folosesti. Si o astfel de masuta de toaleta te ajuta sa le ti foarte bine organizate si sa ai acces usor la ele. In plus nu mai ratacesti produse si eviti astfel sa le gasesti expirate.


Atunci cand colectia de produse cosmetice e mai mare, spatiul alocat trebuie sa fie pe masura. Asadar consider ca e potrivita o masuta de toaleta care permite mai mult spatiu iar modelul de mai sus cu cele 3 sertare ofera un spatiu generos. Mie imi place sa organizez si sertarele, asadar in fiecare sertar din casa, am cutii de organizare si cu siguranta ar fi de mare ajutor si in cazul produselor cosmetice. In acest fel e mult mai usor sa fie organizate pe categorii. Gasiti masute de toaleta cu mai multe sertare sau cu mai putine. Desigur, trebuie sa o alegeti pe aceea care sa raspunda cerintelor voastre in ceea ce priveste spatiul pe care trebuie sa il alocati produselor care urmeaza sa fie gazduite.


Pe langa aspectul estetic si utilitatea masutelor de toaleta sunt de mare ajutor deoarece prelungesc durata de viata a produselor cosmetice. Produsele cosmetice nu se tin in baie, in soare, in umezeala, deoarece calitatea le este afectata. 

O masuta de toaleta nu e doar frumoasa si utila. Reprezinta si un coltisor de relaxare. Alergam in fiecare zi in incercarea de a indeplini cat mai multe sarcini cotidiene, dar seara meritam un moment de relaxare. Un moment in care fiecare produs cosmetic sa fie aplicat in liniste si cu placere. Si in acelasi loc relaxant sa ne incepem si ziua...in timp ce savuram o cafea si ne aranjam.

Sunt foarte multe modele de masute de toaleta disponibile pe piata, asadar cu siguranta veti gasi una pe placul vostru, care sa corespunda cu necesitatile voastre. 

You May Also Like

0 Comments