Search

Review sampon pentru bebelusi Bioderma ABC Derm

by - miercuri, februarie 02, 2022

De cand am nascut am fost placut surprinsa sa descopar ca din comunitatea mea online fac parte si multe mame. Mame care ma urmaresc initial pentru subiectele de ingrijire, dar care apreciaza de fiecare data cand scriu articole cu privire la ingrijirea bebelusilor. De cand s-a nascut Zyan am abordat in social media cateva subiecte destinate micilor oameni si astazi vreau sa va scriu mai pe larg despre samponul pe care il folosesc pentru Zyan. L-am mentionat in cateva articole si mereu am primit intrebari in legatura cu el, asa ca merita un review.

Desi am cumparat toate produsele destinate ingrijirii pentru bebelus inainte sa se nasca, nu am cumparat si un sampon, convinsa fiind ca il voi spala pe cap cu produsul pe care il spal pe corp si mai citisem ca mai sunt mame care fac asta. Insa indiferent de produsul pe care il folosesc pentru a-l spala pe corp, daca il aplic si pe par, podoaba lui capilara ramane grasa. Asa ca am cumparat un sampon bebelusi si anume Bioderma ABC Derm.



E un sampon foarte bland cu scalpul si curata foarte bine parul. Nu ii mai ramane parul gras a doua zi dupa spalare. Face o spuma foarte delicata si are un miros placut, bebelusesc. Din fericire nu provoaca usturimi ochilor si pentru asta garantez pentru ca s-a intamplat si nu s-a lasat cu plansete, asadar a trecut testul cu brio. Cand era nou nascut nici nu imi puneam problema asta, insa acum la 7 luni e foarte activ si fara sa vrem samponul mai migreaza :D.

Parfumul din compozitie este hipoalergenic, nu creaza probleme pielii bebelusului. Contine si ingrediente benefice precum niacinamide, vitamina E si glicerina, care protejeaza firul de par si scalpul.
Utilizarea unui sampon pentru bebelusi ofera beneficii pentru pielea bebelusului, insa e important sa il alegem pe cel potrivit. Nu folositi sampoane destinate adultilor. Acestea contin surfactanti mai puternici, care pot destabiliza bariera de protectie a pielii bebelusilor.

Samponul Bioderma ABC Derm contine ingrediente blande iar formula respecta echilibrul natural de la nivelul scalpului. Nu e doar bland cu pielea, lasa parul si foarte matasos.


Din gama Bioderma ABC Derm fac parte mai multe produse, pe langa sampon folosesc si apa micelara pentru Zyan si vreau sa incerc si produse pentru corp. Produsele Bioderma ABC Derm le gasiti pe notino, in categoria mama si copilul. Formulele produselor sunt foarte sigure si foarte bine tolerate de pielea sensibila a bebelusilor. Formulele sunt testate atat in laboratoare proprii Bioderma, cat si in laboratoare independente.

Sper sa va fie de ajutor postarea si daca sunteti in cautarea unui sampon pentru copii, recomand cu drag Bioderma ABC Derm. Sunt foarte multumita, nu am ce sa ii reprosez. E si un produs foarte spornic, un tub are 200 ml si ajunge aproximativ 5 luni. 

Pana sa il am pe Zyan recunosc ca nu stiam ca pe Notino exista si o sectiune dedicata mamei si copilului. Desi stiam ca au o gama foarte variata de produse, am ratat sectiunea asta. Dar au foarte multe produse, e de mare ajutor cand am nevoie sa cumpar mai multe lucruri in special, gasesc la ei tot ce imi trebuie. Acum am comandat un aspirator nazal bebelusi pentru ca Zyan se confrunta cu o raceala si cum bebelusii nu stiu sa isi sufle nasul, trebuie ajutati. Asadar, aruncati o privire pe site au multe produse utile! 

You May Also Like

0 Comments