Search

Echipament de la Decathlon necesar pentru sportul in apa

by - luni, februarie 07, 2022


 

Sportul in apa are extrem de multe beneficii si contribuie la o stare generala de bine. Sportul in apa este o metoda excelenta de tonifiere si contribuie la dezvoltarea unui corp armonios. Miscarea in apa pune in miscare aproape orice muschi din corp si ajuta de asemenea muschiul inimii sa devina mai puternic. Daca aveti in plan sa pierdeti in greutate, 40 de minute de exercitii in apa inseamna aproximativ 900 de calorii consumate. 

Nu doar pentru corp este benefic sa practici sport in apa ci si pentru minte. In timpul sportului este eliberata endorfina, ceea ce ajuta la reducerea anxietatii si la scaderea nivelului de stres. Sportul in apa ofera si un sentiment de calm, deoarece in apa corpul se simte mai usor.

Daca ai #poftadesport, te invit sa faci o vizita la #DecathlonRomania unde o sa gasesti echipamanetul necesar la preturi foarte bune si de o calitate excelenta. Eu ador apa si imi place mult sa inot. Chiar si acum cand e frig afara, merg frecvent la bazine interioare si iata cateva articole pe care le recomand de pe Decathlon daca si voi practicati inotul. 



Desigur, cand vorbim de inot, vorbim si de costume de baie inevitabil, nu-i asa? Atat pentru bazinele de interior cat si vara la mare sunt mare fan al costumelor de baie intregi. Sunt foarte confortabile si in plus complimenteaza frumos silueta. Daca sunteti in cautare de un costum baie intreg, va recomand cu drag sa faceti o vizita la Decathlon, au foarte multe modele. Eu am vreo 3 costume de baie de la ei si sunt de o calitate ireprosabila. Dupa multe vizite la bazin arata la fel de bine ca la inceput.

Ca apa din bazin cam agreseaza parul nu e un secret pentru nimeni cred. Parul meu blond nu e incantat de clorul din apa, dar chiar si asa daca nu ma scunfund, am impresia ca am fost degeaba la bazin. Prefer sa ii ofer parului masti hranitoare dupa. Asadar, sunt foarte esentiali ochelarii de inot. Fara de ei nu se poate, ii am mereu in rucsac. Nu e o placere sa te usture ochii la de la apa, asa ca neaparat sa luati o pereche.


Daca vara la mare sau la piscinele exterioare prefer sa folosesc un prosop pentru a absorbi apa de pe corp, la piscinele interioare e mult mai util un halat de baie. Am exact modelul din poza de mai sus, cumparat de la Decathlon si e foarte fain. In partea interioara are un material micro flaust care permite absorbtia optima a apei. In plus se simte foarte fain pe piele, e usor si confortabil.

Aceasta husa impermeabila imi este de mare ajutor fiind conceputa pentru transportarea echipamentului umed din urma inotului. Nu e deloc practic sa pui un costum de baie ud direct in geanta. Are un volum de 3 litri, asadar e foarte spatioasa.


Anul acesta voi mai explora inca o categorie de produse pentru #inot de pe Decathlon si anume echipament inot bebelusi si ma bucur sa gasesc o gama atat de variata de produse. Au si multe costume de baie, combinezoane si mult accesorii utile. Am pus ochii pe cateva articole pentru Zyan si abia astept sa il ducem pentru prima data la mare. Mai avem putin de asteptat, dar pana atunci ne pregatim cu echipament corespunzator.


Pe viitor, m-ar tenta sa fac si #navigatie si am vazut ca pe Decathlon este si o gama variata de jackete navigatie. Am vazut cateva modele faine, acum am nevoie doar de curaj sa practic navigatie. Mai cercetez, ma mai gandesc, nu promit inca nimic. Dar daca e ceva cu care cochetati voi, sa stiti ca gasiti echipament corespunzator la preturi bune.

Sper ca v-am inspirat si sper sa imbratisati sportul si in anotimpul rece! Recomand Decathlon deoarece ofera echipament sportiv la cel mai pun raport calitate - pret pentru minim 80 de sporturi. Produsele au garantie doi ani de zile! 

You May Also Like

0 Comments