Search

Articole sportive necesare pentru inceputul anului scolar de la Decathlon

by - miercuri, august 17, 2022



Cu siguranta deja ati inceput pregatirile pentru noul an scolar si in acest an Decathlon e alaturi de noi prin intermediul campaniei Inapoi la scoala, Inapoi la sport! Decathlon se remarca prin varietatea de produse si prin preturile mici. Raportul calitate pret este excelent, am cumparat de la ei foarte multe articole si mereu am fost multumita. Ramane in continuare magazinul meu preferat in materie de achizitii de articole sportive. 

Fotbalul si gimanastica sunt printre cele mai practicate sporturi in scolile din Romania. In multe scoli se practica si sporturi precum tenis, dans sportiv sau atletism. Indiferent de sportul practicat, o tinuta confortabila poate face diferenta. Imbracamintea aleasa trebuie sa fie adecvata atat sportului practicat, cat si perioadei din an. Echipamentul sportiv e necesar sa fie potrivit masurii copilului, sa nu fie prea mare sau prea mic. Ideal e sa aibe si haine de schimb in caz de nevoie.

In acest articol iti prezint 5 articole sportive pe care sa la inceputul anului scolar. E important sa incurajam copiii sa practice sport, insa e foarte important sa le asiguram echipament adecvat.




Pentru drumetii, pentru fotbal sau pentru cursurile de zi cu zi, la Decathlon gasiti o gama variata de genti si ghiozdane pentru scoala. Se gasesc multe modele intr-o gama foarte larga de culori si dimensiuni pentru fiecare preferinte. Achizitia unui rucsac sau a unei genti de calitate e foarte importanta, e un accesoriu care va insoti copilul pe intreg anul scolar. 



Pentru educatie fizica si nu numai, pe lista de articole sportive necesare pentru inceputul anului scolar, se regaseste cu siguranta si un hanorac scoala. Materialele din care sunt confectionate hanoracele si bluzele e unul lejer si usor, fiind si un material care asigura caldura, asigurand o izolare optima. Modele sunt foarte variate, imi place sa descopar multa culoare in aceasta categorie. 


Cand am fost la scoala, nu am avut ceas cronometru alergare. De fapt nici nu cred ca existau atunci. Dar un astfel de ceas consider ca e util si chiar necesar. Are un cronometru cu precizie 1/100 si functie timp intermediar. Masoara performanta si progresia si ultimele antrenamente cronometrate sunt salvate in istoric. Se utilizeaza usor datorita parametrilor simpli si se poate personaliza in functie de culoarea curelei aleasa.



Pe Decathlon gasiti multe treninguri scoala copii. Treningurile DOMYOS le recomand cu incredere. Gama de modele e variata si preturile sunt foarte accesibile. Ce e atat de special la un astfel de trening? Ofera respibalitate datorita zonelor de ventilare de sub brate si in spatele taliei. Materialul este sintetic, protejeaza de frig. Sunt usor de intretinut, au rezistenta ridicata la spalari si uscari multiple. E foarte important confortul in timpul sportului si un trening de calitate e absolut necesar.

Ce alte produse gasesti in promotia Decathlon Inapoi la scoala, Inapoi la sport?

Sosete, jackete si veste, tricouri, bluze, pantaloni, colanti, sepci, palarii, etc. Mai pe scurt, gasesti toate articolele sportive necesare pentru inceputul anului scolar. Gasesti de asemenea articole sportive si pentru copii mai mici chiar de la 12 luni. Si pentru copii care se pregatesc sa inceapa gradinita. 

De la an la an creste numarul copiilor care practica un sport! Sustine-ti copilul asigurandu-i imbracaminte adecvata! 

Mult succes in noul an scolar si la cat mai multe ore de sport! 


You May Also Like

0 Comments