Search

Black Friday la Atu Tech - magazin online sisteme de securitate si supraveghere

by - vineri, octombrie 28, 2022

In ultima perioada mi se pare ca au crescut destul de mult cazurile de furt din locuinte si asta ma ingrijoreaza. Mereu am fost precauta si am incuiat usa chiar si atunci cand sunt in casa. Insa grija pentru siguranta a crescut de cand il avem pe Zyan. Vrem sa evitam pe cat posibil sa trecem prin situatii neplacute, de aceea am luat in considerare instalarea unui kit de supraveghere.

Sistemele de securitate iti ofera mai multa siguranta pentru locuinta si se gasesc intr-o gama variata de optiuni care corespunde oricarei nevoi. Am luat in considerare o achizitie de camera supraveghere video odata cu ofertele de Black Friday de la A2t. Am gasit exact modelul pe care il cautam, asa ca nu amanam achizitia. Daca ai in plan o astfel de achizitie, vestea buna e ca te poti bucura de reduceri pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Dupa ce am analizat indeaproape ofertele existente, am decis ca o achizitie ideala e camera Laxihub, care intruneste toate cerintele noastre.

Camera are o rezolutie Full HD de 1080 pixeli, oferind calitate inalta atat pe zi cat si pe noapte. Exceleaza foarte bine la vederea nocturna si asta e un aspect extrem de important. Camera wireless are incorporat un microfon si un difuzor care functioneaza cu Alexa si Google Assistent. 

Prin intermediul aplicatiei Arenti puteti sa controlati camera direct de pe telefon. Puteti partaja accesul la aplicatie cu prietenii sau familia pentru a impartasi momente frumoase. Puteti anula oricand partajarea. 

Si asta nu e tot. Camera are un senzor foarte inteligent care transmite un semnal de alarma de indata ce detecteaza o miscare sau un sunet anormal. Asta ofera un sentiment de siguranta pentru parinti, e o functie foarte importanta din punctul meu de vedere.

Alege cea mai buna securitate pentru casa ta

E foarte importanta securitatea si fiecare locuinta are nevoie de un sistem de securitate. Mai simplu sau mai complex in functie de necesitate.

Poti opta pentru un sistem de supraveghere video si in functie de nevoi gasesti foarte multe modele. Poti alege fie camera de supraveghere pentru exterior, fie pentru interior. Sau ambele optiuni. Pentru a viziona de pe telefonul mobil, laptop sau tableta ai nevoie si de un sistem DVR prin intermediul caruia poti conecta mai multe camere. Daca nu stii ce sa alegi, la Atu Tech gasesti kituri complete de supraveghere care sa iti usureze decizia si nu ezita sa le ceri sfatul daca ai nevoie.

O alegere foarte buna de siguranta o reprezinta si un sistem de alarma care detecteaza miscarea si tine hotii departe. 

Categorii de produse la reducere de Black Friday pe Atu Tech

  • Supraveghere video
  • Automatizari de porti
  • Sisteme de alarma
  • Videointerfoane
  • Camere supraveghere wirelesss
  • Camere supraveghere Safer
  • Automatizari de porti culisante
  • Automatizari de porti batante
  • Automatizari de porti LIFE
  • Automatizari de porti COMUNELLO
  • Sisteme de alarma wireless
Tehnologia a avansat foarte mult in ultimii ani si astazi nu mai trebuie sa iti faci griji cand pleci de acasa. Cu ajutorul sistemului potrivit de supraveghere poti sa stai relaxat in concediu si ai posibilitatea sa iti verifici locuinta direct de pe telefon ca sa te asiguri ca totul e in regula.

You May Also Like

0 Comments