Search

3 modele de anvelope pe care le gasesti intr-un magazin anvelope ieftine

by - sâmbătă, octombrie 29, 2022

Astazi putem cumpara orice ne dorim de pe internet. Eu sunt fan al cumparaturilor online deoarece economisesc nu doar timp, dar si bani. Nu imi place aglomeratia din magazine si statul la coada. Prefer sa fructific acest timp si sa ma plimb sau sa vizionez un film bun. Si pot sa fac toate astea pentru ca prefer sa fac cumparaturi online.

Pe 11 noiembrie data in care beneficiem de cele mai mari reduceri din an, gasim oferte de Black Friday la anvelope-oferte.ro. La reducere intra toate produsele de pe site, anvelope si lanturi auto. Chiar au preturi foarte bune, le-am studiat si eu oferta. 




Modele de anvelope auto

E important ca masina sa fie echipata corespunzator pentru a oferi siguranta pasagerilor. In acest sens e necesar sa pui pe masina anvelope conforme cu anotimpul. Exista 3 modele de anvelope auto : 

  • Anvelope Iarna
Conform legislatiei in vigoare, dotarea masinii cu cauciucuri de iarna nu depinde de o anumita data calendaristica si nici de temperatura. Cauciucurile de iarna se monteaza pe masina in functie de conditiile meteorologice. Atunci cand drumurile publice sunt acoperite de gheata, zapada sau polei, este interzisa circulatia autovehicului daca nu e dotat cu anvelope de iarna. Daca in timpul iernii asfaltul este uscat si nu ai cauciucuri de iarna poti circula fara probleme deoarece nu vei fi amendat. Pentru a te asigura ca nu te prinde iarna nepregatit, e important sa montezi din timp cauciucurile de iarna pentru a evita neplacerile.

  • Anvelope Vara
Sunt confectionate dintr-un material special care e rezistent la asfaltul fierbinte si ofera o mai buna aderenta in timpul franarii. Sa cumperi de Black Friday anvelope de vara in cazul in care ai nevoie sa le schimbi e o idee foarte buna. Exact asta am de gand sa fac si eu. Anvelopele de vara sunt cam uzate si trebuie schimbate, asa ca o sa profit din plin de reduceri. 

  • Anvelope All Season
Daca nu vrei sa iti bati capul cu schimbatul cauciucurilor in functie de sezon, poti alege anvelope all season care sunt potrivite pentru toate sezoanele care cum sugereaza si numele. Au la baza un concept hibrid si daca bugetul tau e mai restrans sau vrei sa scapi de grija schimbarii anvelopelor, aceasta e solutia ideala pentru tine.


Daca intentionati sa plecati in vacanta la munte, e indicat sa va echipati masina si cu lanturi auto. In unele locuri veti intalni un semn rutier care indica lanturile sunt necesare. De obicei aceasta cerinta este semnalizata pe drumurile montane si pe drumurile care duc spre statiunile de schi. Din motive de siguranta e necesar sa demontati lanturile auto de indata ce soseaua nu mai este acoperita cu zapada.

You May Also Like

0 Comments