Search

Reduceri Black Friday la babymatters - magazin articole bebelusi si copii

by - duminică, octombrie 30, 2022

 In perioada reducerilor de Black Friday cu siguranta toti parintii au liste de dorinte si sunt gata de cumparaturi. Foarte multi aleg sa cumpere in aceasta perioada cadoul de Craciun. Desi mai e timp pana la Craciun, atunci cand gasesti preturi bune e pacat sa le ratezi.

Am navigat si eu online in multe magazine si am ramas la ofertele de Black Friday de la Babymatters. Am mai cumparat de la ei in trecut pentru ca au o gama variata de articole si a fost suficient sa fac o comanda si sa iau tot ce am avut nevoie. 

In acest an au reduceri la numeroase branduri printre care si Cybex, Babyzen, Cybex Platinum, Cavoe, BeSafe, Lionelo, Nuna, Joie, Britax, Recaro,  Anex, Chicco, Thule, Gb, Bentley, Qplay, Little Dutch, Motorola, Picca Loulou.

Reducerile incep in noaptea din 31 octombrie si 1 noiembrie si dureaza timp de 2 saptamani. Vin in ajutorul vostru si cu cateva recomandari de jucarii de la un brand tare drag.



Top 3 jucarii Little Dutch

Analizez mereu jucariile pe care aleg sa le cumpar pentru copil pentru ca vreau sa ma asigur ca sunt adecvate varstei lui si ca ii sunt de folos in dezvoltarea lui. Am prins foarte mare drag de brandul Little care m-a cucerit prin calitatea jucariilor si a culorilor. Fiecare jucarie de la Little Dutch este disponibila atat pe roz cat si pe albastru.

  • Salteluta interactiva 

Este o saltea moale si matlasata, ofera confort bebelusului si poate fi asezata oriunde. Salteaua cu activitati are o forma de frunza si e destinata bebelusilor inca de la nastere pana la varsta de 6 luni. Are doua arce cu 5 jucarii agatate pe ea. Incurajeaza bebelusii sa atinga si sa descopere jucariile, stimuland in acest fel coordonarea mana-ochi.

Zyan a fost foarta fascinat de salteaua de activitati, analiza minute bune jucariile si era tare fericit de fiecare data cand le atingea. Uneori schimbam pozitiile jucariilor de pe arc si asta il stimula si mai mult.

  • Jucarie din lemn cu cilindri si ciocan

E o jucarie prin intermediul caruia copiii isi pot exersa abilitatile motrice. Acestia pot bate cei 6 cilindri pe rand si dupa ce toti au intrat in gaura lor, intoarceti jucaria pentru a o lua de la capat. E o jucarie care nu doar ajuta copiii sa iti exerseze abilitatile motrice, dar e si foarte distractiva.

Zyan a inceput la un moment dat sa bata orice, oriunde. Orice lingura se transforma intr-un ciocan pe care il batea de masa. Asa ca am urmat aceasta nevoie a lui si jucaria asta i-a satisfacut o placere. 

  • Jucarie din lemn pista de curse

O pista interactiva cu 4 masinute care se iau la intrecere. E o jucarie distractiva de care nu doar Zyan a fost incantat, recunosc ca si mie imi place tare mult. Este recomandata copiiilor incepand cu varsta de 18+ luni. Ii tine ocupati aceasta jucarie, ii ajuta sa dezvolte joaca independenta. Fiecare masinuta care ajunge la sfarsitul pistei reprezinta un chiot de fericire, o jucarie care aduce multa veselie.

Desi am cumparat si jucarii din plastic, in topul preferintelor mele sunt jucariile din lemn. Din fericire si in topul preferintelor lui Zyan, tin cont si de placerile lui bineinteles. Jucariile din lemn sunt mai calitative si mult mai educative. Astfel de jucarii implica copilul in joaca, dezvolta imaginatia si functiile motrice. Cand vine vorba de jucarii (si nu numai) prefer sa investesc in calitate, nu in cantitate. Mai avem pe lista cumparaturi cateva jucarii de la Little Dutch si o sa profitam acum de reduceri ca sa le cumparam! 

Stiu ca sunt si multe mame in comunitatea mea, asa ca o sa mai scriu astfel de articole care sper sa va inspire! 

You May Also Like

0 Comments