Search

Black Friday la e-roti magazin anvelope auto

by - duminică, octombrie 30, 2022

 In urma cu 6 ani am devenit sofer si de cand am trecut din dreapta la volan parca s-au schimbat multe lucruri. Nu am invatat doar sa conduc in acesti ani, am invatat si sa am grija de masina si sa o echipez corespunzator pentru fiecare anotimp. 



Pe perioada iernii urmeaza un drum de 3500 km dus-intors, asa ca primul gand e sa fie echipata masina cu anvelope de iarna. Urmeaza reduceri de Black Friday pe e-roti si pentru ca preturile vor scadea foarte mult e momentul oportun sa echipam corespunzator masina. Reducerile incep in 11 noiembrie si se termina in 19 noiembrie. In primele doua zile ale campaniei o sa fie reduceri de pana la 70% urmand ca pana la sfarsitul campaniei de Black Friday, adica 19 noiembrie, sa beneficiati de reduceri de pana la 40%.

Cei de la e-roti sunt foarte deschisi sa va ajute, nu ezitati sa ii contactati daca nu stiti exact ce doriti sa comandati sau ce anvelope sunt cele mai potrivite pentru masina voastra. Aveti si posibilitatea sa faceti retur daca nu sunteti 100% convinsi de alegerea facuta. Insa pentru a evita un retur, va recomand sa beneficiati de consilierea gratuita pe care o primiti din partea specialistilor.

Pentru ca e o achitie importanta e necesar sa ai toate informatiile necesare inainte de a cumpara. Daca vrei sa scapi de stresul de a schimba anvelopele de doua ori pe an, poti alege varianta all season care se potriveste in orice sezon.

Indicele de aderenta e un criteriu foarte important atunci cand alegi sa schimbi anvelopele. El se masoara de la litera A la F. Datorita acestui indice stii care e distanta de franare in conditii de carosabil ud, tinand cont de viteza. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile se petrec multe accidente, dar daca ai masina echipata corespunzator iti ofera mai multa siguranta in trafic.

La e-roti gasesti producatori de top printre care si Michelin, Continental, Pireli, Debica si multi altii.

Pe site am gasit toate informatiile de care am nevoie ca sa fac cea mai buna alegere. Siguranta e foarte importanta in orice anotimp, dar in anotimpul rece daca masina nu este echipata corespunzator poate deveni o sanie pe roti si nu ne dorim asa ceva. Din responsabilitate pentru noi si pentru cei din jur e necesar sa ne echipam masina pentru a oferi siguranta.

Pentru mine siguranta e foarte importanta si voi profita fara indoiala de reducerile de Black Friday care vin chiar la fix si am scapat de o grija cu aceasta ocazie. Si ma bucur sa le gasesc atat de reduse, anvelopele fiind o investitie deloc mica. 

You May Also Like

0 Comments