Search

De Black Friday rasfata-te la clinica estetica Silhouette

by - luni, octombrie 31, 2022

Daca amani mereu momentul unui rasfat, in perioada aceasta din an in care sunt reduceri, merita din plin sa profiti si sa iti faci in sfarsit aceea programare pe care o amani de mult timp. Black Friday la clinica estetica (Bucuresti) Silhouette vine cu reduceri de pana la 40% la o gama variata de servicii.
Rutina de ingrijire e extrem de importanta, insa e necesar sa fim constiente de actiunea limitata a produselor cosmetice. O rutina adecvata alaturi de proceduri estetice ofera rezultatele dorite mult mai repede. 



Ce tratamente estetice gasesti la reducere de Black Friday la Silhouette?


In aceasta perioada beneficiezi de cele mai mari reduceri din an si iti prezint mai jos tratamentele estetice de care te poti bucura si pentru care platesti cu pana la 40% mai putin.

  • Expert Peelings
Toamna cand razele soarelui nu mai sunt atat de puternice e momentul ideal pentru un peeling mai profund. In cadrul clinicii puteti face un peeling in functie de problemele tenului.
Youth Peel 50% are un efect antiage intensiv, Uni Peel 60% uniformizeaza nuanta tenului si estompeaza petele pigmentare iar Sebu Peel 35% are un efect sebo-regulator si matifiant.

  • Tratamente corporale
Aceste tratamente le includ inainte de toate la categoria de rasfat maxim. Realizarea lor chiar ajuta la relaxare si aduc si beneficii pielii. Puteti opta pentru schema de tratament care vi se potriveste. Aveti de ales intre tratament de remodelare si slabire, anticelulitic si vergeturi, fermitate si tonifiere, drenaj si detox, masa si ritualuri Spa.

  • Injectari buze si riduri
Asa cum am scris si la inceputul articolului, produsele cosmetice au o actiune limitata, asadar daca vreti sa oferiti buzelor mai mult volum sau sa scapati de un rid care nu va place, injectarea e cea mai buna alegere. Scapati de ridurile de pe frunte si din zona ochilor si va puteti bucura de buze voluminoase. Aceasta procedura o iau si eu in considerare, am cateva riduri pe frunte care sunt tot mai proeminente si as vrea sa scap de ele.

  • Epilare definitiva
Pentru epilare definitiva este folosit laserul Stardust, care ofera epilare definitiva in urma unei singure sedinte. Ma bucur ca a avansat atat de mult tehnologia si se pot obtine astfel de rezultate spectaculoase intr-o singura sedinta. In acest fel economisim nu doar bani ci si timp. Si epilarea definitiva face parte din planurile mele viitoare. Cred ca e foarte placut sa traiesti intr-o lume in care nu mai trebuie sa te epilezi...pff, as scapa de un stres.

Daca vreti sa cumparati produse cosmetice profesionale, clinica estetica Silhouette are si o oferta 1+1 gratis la produse. Nu ezitati sa le cereti ofera cu produsele care va intereseaza, nu sunt incluse in oferta toate produsele.

Specialistii clinicii va stau la dispozitie cu intrebari, nu ezitati sa le comunicati nelamuririle! Sper sa aveti parte de cat mai mult rasfat!

You May Also Like

0 Comments