Search

3 produse pe care le cumpar mereu de la un magazin cu produse bio

by - marți, noiembrie 01, 2022

De la magazinele cu produse bio fac cumparaturi destul de des deoarece au o gama variata de produse pe care nu o gasim in magazine. In ceea ce priveste alimentele am cateva preferate pentru ca au un consum redus de zahar. Am inceput sa citesc tot mai mult etichetele produselor pe care le pun in cosul de cumparaturi si in supermarket ma intristez de fiecare data cand vad cat de mult zahar e in produse.

Sanatatea e cea mai de pret si trebuie sa avem grija de ea, insa asa nu inseamna ca nu trebuie sa ne facem si poftele. Sunt multe produse pe care le cumpar de la un magazin cu produse bio, dar vreau sa va arat 3 dintre ele pe care le iau de fiecare data fara exceptie.



3 produse pe care le cumpar de la un magazin cu produse bio

In perioada 11-20 noiembrie, gasiti o gama larga de produse reduse de Black Friday in magazinul bio Verlin. Eu deja am adaugat la favorite produsele pe care vreau sa le incerc.

  • Ulei de cocos
Nu stiu de cati ani nu imi lipseste din casa uleiul de cocos presat la rece, dar de multi oricum. Il folosesc in special ca masca pentru par. Il aplic pe parul uscat, il las sa actioneze cateva ore apoi spal parul. Il hidrateaza si ii ofera o stralucire aparte. Uleiul de cocos presat la rece se poate folosi si in preparate si chiar ca indulcitor in cafea. Fac frecvent o prajitura cu ulei de cocos si banane si e delicioasa. E o explozie de aroma cum se imbina ambele gusturi. Pentru coate, cuticule si calcaie e de asemenea foarte bun in special in perioada iernii.

  • Gem de fructe indulcit cu sirop de agave

Ador gemul de fructe. Uns pe paine, in diverse prajituri, cu gogosi si chiar cu lingurita. Insa din cauza continutului mare de zahar pe care il au astfel de produse in magazine, am redus mult consumul. Pana am gasit acest gem de la Zwergenwiese care nu contine deloc zahar si este indulcit cu sirop de agave. Are un continut de 70% fructe si e absolut delicioasa. Se gaseste in mai multe variante. Daca sunteti iubitori de gem, merita sa ii dati o sansa.

  • Piure bio de fructe
Varianta mea preferata e cu mar si capsuni, dar se gaseste si in combinatii de alte fructe. E 100% natural, contine 90g mere si 10g capsuni, ambele provenite din culturi ecologice, fara alte ingrediente in compozitie. Se pot folosi ca toping sau se pot consuma ca atare pentru gustari. Eu le luam initial pentru Zyan si am inceput sa le consum si eu. Imi plac super mult si ma bucur ca sunt naturale.

Imi plac magazinele bio pentru ca gasesc produse pe care nu le gasesc in supermarket si le aleg mereu pe cele cu cel mai mic continut de zahar. Si la fiecare comanda cumpar si produse noi pe care sa le incerc, asa ca astept cu nerabdare reducerile de Black Friday!

You May Also Like

0 Comments