Search

Modele de parchet lemn dublu si triblu stratificat de Black Friday

by - luni, octombrie 24, 2022

Am fost plecata o perioada in Italia, apoi in Belgia si m-a surprins foarte tare sa vad ca in majoritatea caselor si apartamentelor solul e acoperit de gresie si nu de parchet. Pentru mine gresia e doar pentru baie si bucatarie, mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu ea in dormitor. 

Anul acesta de Black Friday mi-am propus sa urmaresc reducerile cu diferite articole pentru casa, deoarece am in plan cateva renovari. Am aflat de curand ca in luna noiembrie vor incepe reducerile de Black Friday la Valprestparchet.ro si cu aceasta ocazia vreau sa ofer mai mult continut categoriei de pe blog in care scriu despre diferite lucruri pentru casa.



Daca si voi sunteti in cautare de parchet lemn, gasiti reduceri de pana la 50% la colectiile de pachet lemn dublu si triplu stratificat. Daca ai in plan sa faci schimbari in casa sau te muti la casa noua, sper ca aceasta informatie sa te ajute.

Cand aleg sa fac o schimbare in locuinta, incerc sa nu merg dupa trenduri si sa investesc in calitate. In lucruri cat mai clasice si simple care sa fie rezistente timp indelungat. 

Pentru mine solul e extrem de important. El contureaza incaperea si trebuie ales cu grija. Imi place sa ofer informatii de folos in articole, asa ca va ofer mai jos cateva repere care sa va ajute sa alegeti modelul de parchet potrivit.

Cum sa alegi parchetul potrivit pentru fiecare incapare din casa?

Inainte de a merge la cumparaturi e bine sa ai stabilite anumite criterii care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere. Daca nu stii in functie de ce anume sa te ghidezi iti ofer cateva sugestii mai jos.

* Stabileste un buget - Ca in cazul oricarei alte achizitii, e foarte important sa iti stabilesti bugetul inainte. Exista modele de parchet pentru orice buget si e bine sa stii unde te incadrezi ca sa scurtezi din timpul de cautare.

* Alege in functie de culoare - Culoarea e un aspect important, deoarece parchetul trebuie sa se potriveasca cu restul obiectelor din incapere. Nu alege acelasi model de parchet in toate camerele, daca in fiecare camera predomina un alt stil si alte nuante. Renoveaza fiecare camera astfel incat elementele sa se imbine cat mai bine.

* Opteaza pentru finisajul preferat - Aici ai la dispozitie mai multe variante si poti alege intre parchet nefinisat sau finisat (batuit, lacuit, uleiat), natur sau periat. In functie de finisajul ales cauta informatii despre intretinerea si curatarea parchetului. 

* Alege materialul dorit - Printre cele mai cautate modele de parchet din lemn, se numara stejar, cires, artar, nuc, fag si frasin. Materialul e important, trebuie sa se incadreze in decorul casei, asadar alege cu atentie.

Toata luna noiembrie gasiti la reducere parchet lemn dublu si triplu stratificat si sper ca informatiile din acest articol sa va fie de ajutor si sa va ajute sa faceti cele mai bune alegeri! Daca totusi aveti nelamuriri si nu stiti exact ce tip de parchet sa alegeti, nu ezitati sa cereti parerea profesionistilor.

Va doresc spor la treaba daca va apucati si voi de renovat! 


You May Also Like

0 Comments