Search

Lumanari preferate de toamna : Yankee Candle vs. Woodwick

by - sâmbătă, octombrie 22, 2022

Zilele trecute am fost la o plimbare si mai mult ca niciodata am admirat culorile toamnei. Nu mi-a placut niciodata acest anotimp pana acum, pentru ca imi fura vara...anotimpul meu preferat. Dar cand ai un copil redescoperi lumea prin ochii lui. Si eu anul asta am redescoperit toamna in toata frumusetea ei. Sunt fascinante culorile acestui anotimp si tot ce ofera el. 

Legat de acest anotimp am cateva tabieturi la care tin tare mult. In top 3 se afla dovleacul la cuptor, ciocolata calda si lumanarile parfumate. In fiecare an aprind lumanari parfumate si pentru toamna se gasesc niste arome absolut adorabile. 

Lumanari preferate de toamna


Am si doua branduri preferate cand vine vorba de lumanari parfumate si daca tot suntem in plin sezon tomnatic vi le prezint si voua. Sper sa va inspire acest articol si sa va faca toamna mai frumoasa.


Lumanarile Yankee Candle sunt pentru mine cel mai consacrat brand de lumanari parfumate. Nu cred ca e cineva care sa nu fi auzit de ele. E si un brand cu istorie in spate, prima lumanare a fost creata in 1969 iar astazi Yankee Candle e cel mai mare producator de lumanari parfumate.

Eu le-am descoperit initial produsele in urma cu aproximativ 10 ani si o perioada de cativa ani am folosit de la ei doar ceara pentru incalzitor. Nu am mai cumparat de mult ceara pentru topit, acum prefer lumanarile in ambalaj de sticla pentru ca mi se par mai elegante si reutilizez si ambalajul. 

Aromele sunt extrem de imbietoare si delicioase. Au un timp de ardere rezonabil, tin destul de mult. Ah, si se simte aroma lor si atunci cand nu sunt aprinse. Chiar isi merita din plin renumele. 

Arome  preferate : Black Coconut, Cinnamon Stick, Red Apple Wreath, Black Cherry, Vanilla Cupcake si Home Sweet Home.



Prima mea lumanare Woodwick pe care am cumparat-o a fost in aroma Wood Smoke si se numara printre preferatele mele si acum. O vad ca fiind aroma reprezentativa pentru acest brand de lumanari.

Au foarte multe arome si vin in niste ambalaje elegante pe care de asemenea imi place sa le reutilizez. Timpul de ardere e de asemenea foarte rezonabil. Pe langa ambalaj si aroma, imi plac atat de mult datorita fitilului din lemn pe care il au. Am impresia ca asta face ca aromele sa fie mai intense. Dar zgomotul produs de acest fitil e unul tare placut. Parca mocnesc incet lemnele intr-o soba. Imi da o stare de caldura, liniste si relaxare. Alaturi de o ciocolata calda si un film bun, o lumanare Woodwick intregeste peisajul superb al toamnei.

Arome preferate : Wood Smoke, Vanila Bean, White Tea & Yasmine,Warm Wool, Cinnamon Chai.

Lumanarile parfumate ne fac serile mai frumoase si ne ajuta sa ne relaxam. Sunt si o idee foarte buna de cadou. Daca cineva dintre apropiatii mei ramane in pana de idei pentru un cadou, sper sa ii fie de ajutor articolul asta, am mentionat si aromele mele preferate ca sa nu fie confuzii 😂. 

Sper sa va inspire acest articol si sa aveti o toamna cat mai frumoasa! 

You May Also Like

0 Comments