Search

Ce cumpara o femeie dintr-un magazin de materiale de constructii?

by - sâmbătă, octombrie 01, 2022


 

Fix asta m-a intrebat sotul meu. Si asta probabil se intreaba multi barbati cand vad o femeie intr-un magazin de materiale de constructii. Sprancenele se ridica mai ales daca nu e insotita.

Ce face o femeie intr-un magazin de materiale de constructii? Pai hai sa va spun ce am facut eu. Trec pragul unui astfel de magazin in special atunci cand vreau sa redecorez casa. De aceasta data nu am fost intr-un magazin fizic ci am facut cumparaturi din confortul casei mele de la hornbach. Livrarea e rapida in 1-2 zile lucratoare. Sau puteti opta sa ridicati comanda din magazin si e disponibila in doar 2 ore.

Imi place sa optimizez locuinta cat mai mult. Adica sa fie cat mai organizata, practica si sa aibe un aspect cozy. Si periodic imi place sa fac mici schimbari. Cu un copil de 1 an si cateva luni in preajma a devenit o provocare sa tinem totul organizat, dar se poate. Hai sa va arat ce produse utile am gasit la Hornbach pentru a ne ajuta sa avem o locuinta mai organizata.


Daca aveti copii cred ca stiti ca inevitabil se aduna multe lucruri, in special jucarii si haine. Si uneori devine o provocare sa le organizezi, dar cutiile din plastic sunt o solutie excelenta de depozitare. Eu am cumparat mai multe si le folosesc pentru jucarii si hainute. Noi ii dam lui Zyan jucariile prin rotatie, asa ca aceste cutii transparente sunt solutia ideala pentru depozitare. Vezi mereu ce e inauntru. Pentru haine, am etichetat cutiile si am scris pe fiecare marimea. In plus am ales un model cu roti care sa fie usor de deplasat.

Modelul de polita de mai sus e ideal pentru depozitarea cartilor copilului. Sunt mici si usoare si mi-am dorit sa le aibe la vedere si sa aibe posibilitatea sa isi aleaga cartea dorita. Daca stau pe rafturi una peste alta, nu ii starnesc interesul. Incepe sa iubeasca tot mai mult cartile si asta ma bucura enorm.

Am cautat foarte mult acest tip de ladite din lemn si m-am bucurat ca le-am gasit la Hornbach. Sunt ideale pentru construit diferite piese de mobilier, am vazut si aranjamente pentru plante facute din ele, masute, etc. Pinterest e o sursa excelenta de idei daca va plac si voua aceste ladite din lemn. Eu planuiesc sa le folosesc tot pentru organizarea jucariilor lui Zyan. Nu stiu inca cum o sa arate la final, dar gasesc inspiratia pe Pinterest fara indoiala.


Mai si decoram, nu doar organizam 😀. Zyan e inca mic, la 1 an si 3 luni nu stie el sa citeasca la ceas. Dar modelul de mai sus mi-a placut la nebunie si se potriveste perfect cu decorul din camera. In plus o sa il ajute cand o sa fie timpul sa invete sa citeasca ceasul. Mi s-a parut deosebit, desi sunt multe modele...e greu de ales.

Programari la doctor, liste de cumparaturi, feluri de mancare..."to do list" in general nu incap toate in cap. Ma rog...nu mai incap, ca odata aveau loc 😅. Am gasit o tabla de scris si mi s-a parut o idee geniala pentru notite. E practica si ideala pentru uituci ca mine. Cand creste Zyan, o sa fie loc de mazgalit cu siguranta.


Cam asta cumpara o femeie dintr-un magazin de materiale de constructii. Sau ma rog, asta am cumparat eu de curand ca sa fiu mai precisa. Cu alte ocazii am luat si alte lucruri. Si s-ar putea sa reiau cumparaturile ca am vazut niste modele de tapet la care mi-a ramas gandul!

You May Also Like

0 Comments