Search

Review - Macadamia Body Oil

by - duminică, februarie 12, 2012

Cei de la http://www.soapmill.ro/ mi-au oferit 2 testere de produse printre care si Macadamia Body Oil . Mi-am ales uleiurile esentiale de portocala, rozmarin si bergamot. Va puteti alege uleiurile esentiale in functie de necesitatile care le aveti. Cel cu portocala, rozmarin si bergamot activeaza circulatia si calmeaza durerile musculare.

Descrierea oficiala : 

Ulei de corp 100% natural, pe baza de unt exotic de macadamia, creat special pentru ingrijirea si hidratarea zilnica a pielii uscate, in special in perioadele reci sau cu vant puternic. Nu lasa senzatia de piele cu aspect gras si neplacut la atingere. Ingrijeste delicat pielea si ii confera un grad inalt de suplete.Varianta fara uleiuri esentiale poate fi folosita in deplina siguranta pentru bebelusi, femei insarcinate, care au nascut de curand sau persoane cu pielea sensibila. Lasa pielea hidratata pentru multa vreme, oferind o senzatie luxurianta la atingere, de catifelare suprema.
Contine agenti anti-imbatranire de 50 de ori mai puternici decat vitamina E si de 20 de ori decat vitamina C, mentinand astfel aspectul tanar al pielii. Pastreaza elasticitatea, ofera stralucire si ajuta la hranirea in mod natural a pielii. Intarzie imbatranirea pielii si are efect asupra ridurilor deja existente.
Un produs vegan 100% natural, realizat numai din unturi, uleiuri vegetale si uleiuri esentiale (optional). Deoarece nu contine niciun fel de chimicale, cum ar fi conservanti, derivate petroliere sau arome sintetice, uleiul de corp cu unt exotic de macadamia este 100% natural. Ambalajul este biodegradabil, de aceea intreg produsul este prietenos cu mediul inconjurator.


Parerea mea : 
Ador mirosul de citrice si rozmarin lemnos...e un miros care persista mult timp pe piele. L-am folosit atat pe pielea umeda cat si uscata. In ambele moduri e foarte folositor insa daca il aplicati imediat dupa dus pielea va fi mult mai hidratata.
Imi place ca nu lasa o pelicula grasa pe piele, se absoarbe foarte rapid si lasa pielea catifelata.
In poza de mai jos puteti observa untul de macadamia care se solidifica la temperaturi mai scazute iar la temperaturi inalte e ulei.

Probabil pretul vi se pare putin cam mare...insa consider ca atunci cand un produs ne ofera ingrediente naturale merita toata atentia. Sunt enorm de multe firme cunoscute, cu produse scumpe...dar ingredientele de cele mai multe ori ne sunt daunatoare...Asa ca de ce sa nu alegem un produs natural 100% ?
Produsele care contin chimicale ne ajuta de cele mai multe ori "pe moment" .... folosindu-le pe timp indelungat vor aparea schimbari nu tocmai bune pentru pielea sau tenul nostru. Cele naturale ne promit o hidratare de lunga durata fara sa afecteze pielea.
Recomand cu mare drag acest produs si sustin produsele naturale si promit ca o sa le introduc in rutina mea zilnica mere:)


Ingrediente : 

ulei de masline, unt exotic de macadamia, ulei din samburi de struguri, ulei de orez, uleiuri esentiale (optional)
100% natural


Pret : 45 lei
Gramaj : 125 ml
Termen de valabilitate : 2 ani
Il puteti cumpara de aici : http://www.soapmill.ro/macadamia-body-oil.html
Nota mea : 10/10

Ati folosit produse de la Soap Mill ?

You May Also Like

0 Comments