Search

Inovatia Vichy Normaderm Hyaluspot

by - luni, iunie 10, 2013

Vichy Hyaluspot
In acest articol doresc sa va fac cunostinta cu un produs Vichy relativ nou pe piata, care vine in ajutorul fetelor care au probleme cu tenul, in special cu cosurile. De-a lungul timpului, Vichy ne-a facut cunostinta cu multe produse pentru ingrijirea tenului, pe multe le-am incercat si eu si am fost multumita.
Insa acest produs pare a fi mai special dintre toate. Este vorba despre Vichy Hyaluspot.

Tehnologia pansament si actiunea antibacteriana, fac ca acest produs sa fie o inovatie si unic pe piata la momentul actual. Din testele facute in laboratoarele Vichy rezulta ca in doar 2 ore 9,99% dintre bacterii sunt eliminate iar in 48 de ore cosul este eliminat fara urme. Testele s-au facut in Germania si au luat parte 137 de femei.

Vichy Hyaluspot contine 2 ingrediente active carora li se datoreaza o mare parte din actiunea produsului :
- Acid Hialuronic1%. Acest ingredient este utilizat pentru prima data intr-un tratament impotriva cosurilor iar actiunea lui este simpla, insa complexa. Acidul Hialuronic formeaza un film la suprafata tenului, care acopera cosul protejandu-l de contaminarea cu bacterii.
- Acid Salicilic 1,5%+LHA purifica intens din interior pentru eliminarea rapida a cosurilor.
In concluzie cele 2 ingrediente de baza actioneaza asupra cosului atat din interior cat si din exterior, ceea ce reduce riscul de reaparitie a cosurilor. Majoritatea produselor destinate eliminarii cosurilor actioneaza doar exterior, ceea ce inseamna disparitia lui pentru o perioada scurta deoarece purificarea nu se face de la radacina, deci microbul ramane iar cosul poate reaparea oricand. Insa nu e cazul produsului Vichy Hyaluspot.
Vichy Hyaluspot

Pe langa actiunea produsului asupra cosurilor, e necesar ca el sa nu ne provoace reactii adverse iar tenul sa se simta confortabil atunci cand produsul este aplicat. De aceea aplicarea este una placuta:). Textura este invizibila, nu usuca tenul, nu are efect de luciu si nu are un efect lipicios.

Normaderm Hyaluspot este este un produs testat sub control dermatologic si este conceput in asa fel incat sa se potriveasca tuturor tipurilor de ten, inclusiv tenului sensibil, deoarece nu are parabeni si nici siliconi.
Contine apa termala Vichy care are proprietati de calmare, fortifiere si regenerare a pielii.

Indicatii de aplicare :
* Produsul se aplica local, direct pe cos, dimineata si seara, pe tenul curat. Se recomand ca in timpul aplicarii si mainile sa fie perfect curate.

Produsul are un gramaj de 15 ml, costa 53 lei si face parte din oferata de produse de pe aoro.ro. Il puteti achizitiona de aici.

Daca ati folosit acest produs va invit sa imi scrieti in comentarii parerea despre el :)

You May Also Like

3 Comments

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna eu il folosesc de doua zile si inca nu se vede decat ca sa mai micsorat pata rosie , cosul este mai uscat dar nu a disparut de tot asa ca mai astept.
    Lam achizitionat din farmacia tei la pretul de 50 ron.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna eu il folosesc de doua zile si inca nu se vede decat ca sa mai micsorat pata rosie , cosul este mai uscat dar nu a disparut de tot asa ca mai astept.
    Lam achizitionat din farmacia tei la pretul de 50 ron.

    RăspundețiȘtergere