Search

Recomandare ups centrale termice

by - miercuri, septembrie 11, 2013

De data aceasta o sa scriu un articol mai aparte, insa vreau sa va fac cateva recomandari in privinta centralelor termice. Din punctul meu de vedere sunt informatii utile care va pot fi de folos intr-un mod sau altul. Mai pe scurt este vorba despre ups centrale termice. Ce inseamna asta mai exact? Ups centrala termica poate fi numita bateria de rezerva a centralei dvs, ea fiind un aparat electric care asigura alimentarea de urgenta a centralei. De exemplu daca se sisteaza curentul electric va ofera instantaneu protectie. Un UPS (ups centrala termica), este considerat un produs indispensabil pentru centrala, deoarece are rol de protectie, de reglare iar in conditiile de supraconsum furnizeaza energia necesara. Practic este un acumulator de energie.
mai multe informatii

O sa va prezint si cateva produse : 

Ups centrala termica WELL 500VA 300W

Acest tip de produs este recomandat deoarece, in cazul unui scurt circuit UPS-ul se va opri si va emite semnale de alarma. De asemenea are afisaj digital cu autoanaliza. Pe langa asta este recomandat datorita protectiei la descarcare prin decuplare automata, moment in care va da semnal sonor si va decupla.


Ups centrala termica CYBERPOWER 600VA 420W

In acest caz, capacitatea de consum nu depaseste 420w si are si indicatoare de stare si alarme baterie pentru a va atentiona daca se termina bateria si despre suprasarcina.
Una dintre primele caracteristici ale acestui UPS este faptul ca nu face zgomot si nu necesita combustibil. Are stabilizator de tensiune si protectie la inversare polaritate. Detinde de asemenea suport mobil pe roti si chiar maner la unele modele. Comutatorul de asemenea este manual.


Ups centrala termica CYBERPOWER 1000VA 700W

Aceasta sursa de centrala termica este un ups dedicat in mod special centralelor termice unde consumul nu depaseste 700W. Aceste surse de curent utilizeaza tehnologia Microcontrol de ultima generatie pentru a asigura continuitatea energiei necesare aparatelor in timpul unei pene de curent sau altei defectiuni aparute la sistemul de alimentare cu energie electrica.  Una dintre principalele caracteristici ale acestui model este faptul ca poate fi utilizata atat la centralele termice pe lemn si  gaz precum si la pompe de circulatie de diferite puteri pana la un consum de maxim 700W. 





Produsele prezentate mai sus pot fi comandate de pe site-ul centraleieftine.ro. Modele sunt varite si puteti alege in functie de necesitatile dvs. Preturile incep de la 500 lei si ajung pana la 2902. Aceste sume sunt aproximative. Comanda o primiti in 24/48 ore direct la dvs acasa.

Personal nu am incercat aceste ups-uri si sincer pana acum ceva timp nici nu am auzit de ele. Insa citind informatiile de pe site si de pe internet par a fi o investitie buna si eficienta, pe termen lung.

Voi ati folosit ups? Daca nu, sunteti curiosi/curioase despre aceste produse?
Daca le-ati folosit va invit sa imi scrieti parerile si recomandarile voastre :)


You May Also Like

0 Comments