Search

Fashion Queen - time for shopping

by - luni, decembrie 16, 2013

Daca tot am inceput sesiunile de shopping pentru sezonul de iarna vin si eu in ajutorul vostru in continuare si va prezint articole din acest sezon care imi fac mie cu ochiul :). In acest articol o sa va prezint cateva produse preferate de pe site-ul fashionqueen.ro

In aceasta perioada printre articolele mele preferate de imbracaminte se numara colantii. Ii ador pe cei negri clasici pentru ca merg cu orice, sunt sic si usor de asortat.....insa de cand au aparut nenumarate de modele cu multe culori si forme, mi-au luat ochii. Sunt atat de multe modele si stiluri incat e chiar greu sa aleg. Insa mi se par foarte interesanti colantii cu imprimeul de mai jos :

Mi se par foarte draguti si dau o nota aparte tinutei, fiind de asemenea usor de purtat atat la o tinuta casual cat si la una mai eleganta.

Pe langa paltoane si tot felul de jachete am si o mica pasiune pentru trench-uri. Desi au aparut multe modele, in diferite culori eu le prefer pe cele stil mai clasic si in special in culoarea neagra, deoarece imi inspira mai multa eleganta.
Cel din poza de mai jos se numara printre preferatele mele.


Cand vine vorba de incaltaminte aici putem discuta mai multe :)). Sunt atat de multe modele care imi plac, incat i-as cumpara pe toti :)).
Desi am foarte multe perechi de pantofi, mereu imi doresc cei mai multi. Printre modelele preferate de pe site se numara acestea 4 :

I-am asezat in poza in functie de perechea favorita. Cei rosii sunt preferatii mei....personal cred ca orice femeie ar trebui sa detina o pereche de pantofi rosii. Sunt extrem de feminini si frumosi :).

Cam aceste produse mi-au luat mie ochii de pe site si va invit si pe voi pe fashionqueen.ro sa imi spuneti care sunt articolele voastre preferate :)

You May Also Like

0 Comments