Search

Review - Astor Perfect Stay

by - miercuri, mai 21, 2014

Buna dragelor,

Acum ceva timp v-am prezentat 4 produse pe care le-am primit de la site-ul elevina iar in acest articol o sa fac review primului produs. Unele produse sunt inca in teste si pe masura ce imi conturez parerea despre ele, am sa revin cu un nou review. Momentan mi-am facut o parere precisa despre fondul de ten Astor Perfect Stay. L-am folosit destul de des de cand l-am primit si l-am supus la diverse teste. Mi-a fost putin greu sa ma decid la inceput in privinta nuantei, insa m-am oprit la Bej Mediu, care mi se potriveste perfect :).

Ambalajul de sticla prevazut cu pompita ma incanta foarte mult. Are un aspect elegant si dozarea se face exacta cu ajutorul pompitei. Am ales acest fond de ten pentru ca nu am incercat pana acum nici un fond de ten de la acest brand si eram curioasa in privinta lor.
Primul plus pe care il acord produsului e faptul ca are SPF 18, pentru ca e foarte importanta protectia solara.
Consistenta produsului este una cremoasa, fiind potrivit si pentru tenurile uscate. Eu am tenul gras/mixt si s-a comportat excelent. Nu are efect de masca si se adapteaza perfect nuantei tenului. Are o formula pe baza de oxigen iar din acest motiv lasa tenul sa respire fara sa il incarce deloc. Se simte placut pe ten, e foarte lejer.

Are o acoperire medie spre mare, iar acest lucru ma bucura pentru ca acopera cu succes imperfectiunile tenului. Mentine un look proaspat reusind sa combata oboseala, ceea ce ma bucura maxim.
Este rezistent la transfer si nu l-am impartit cu ecranul telefonului meu.  Cel mai mult l-am tinut pe ten 16-17 ore si a rezistat cu brio fara sa se evapore din anumite zone si sa ramana pete.

I-am facut si o proba ca sa vedeti cum se prezinta pe tenul meu. Pozele sunt facute la lumina naturala.

Dupa cum se observa si din poze, pe ten mi-au ramas cateva pete de la acnee si cateva pete de la soare pentru ca nu am folosit in trecut protectia solara potrivita. Imi place mult finish-ul fondului de ten Astor Perfect Stay....arata natural pe ten si se intinde foarte usor. In poza de mai sus nu am aplicat pudra peste ca sa vedeti exact finish-ul pe care il are. Daca nu aveti probleme cu sebumul nu e foarte necesara pudra, pentru ca aspectul fondului de ten e lucios doar cat sa confere tenului stralucire si iluminare. 

Sunt foarte incantata de acest produs si cu siguranta ocupa un loc intre fondurile de ten preferate. Are un pret de 45 lei, ceea ce mi se pare destul de avantajos avand in vedere calitatea :).

Ati incercat fondul de ten Astor Perfect Stay? Care e fondul de ten pe care il iubiti cel mai mult?

You May Also Like

0 Comments