Search

Ce se afla in geanta mea...

by - marți, iulie 28, 2015

V-am spus de nenumarate ori despre pasiunea mea pentru genti. Mi-as cumpara toate gentile din lume daca as putea... :)). Insa m-am gandit ca poate sunteti curioase si de chestiile pe care le port cu mine in geanta. Nu stiu daca sunt multe sau putine, insa sunt lucruri care imi sunt de folos, sau mi-ar putea fi :D.
Continutul gentii se mai schimba in functie de locatia unde merg, insa in mare parte e acelasi. Eventual mai adaug cate ceva.

Cea mai purtata geanta din ultima perioada e Cara Beige, care e chic, incapatoare si versatila. Pe adona.ro, gasiti o sumedenie de genti superbe, asa ca nu uitati sa aruncati o privire pe site. Cu siguranta veti gasi ceva si pe placul vostru :*


Asa arata in interior si asa mi le organizez. Geanta are suficiente buzunare interioare pentru a-mi tine lucrurile de care am nevoie mai des, aproape.







Daca uneori produsele din geanta se modifica, cele din poza de mai sus sunt chestiile de baza pe care le am mereu cu mine.
Am o agenda mica in care notez diferite lucruri, idei pentru postari, comenzi pentru genti si alte chestii. Pastilele sunt de nelipsit in geanta mea...nu se stie niciodata cand o durere de cap se decide sa imi strice buna dispozitie si vreau sa fiu pregatita sa o combat :D. In rest am servetele, tic-tac, chei, telefonul si tocul de ochelari :).


Am o gramada de mostre de parfumuri si am decis ca e momentul sa incep sa mai termin din ele, asa ca am pus cateva intr-un portfard mini si le folosesc de fiecare data cand vreau sa ma mai improspatez. E mult mai util decat sa car parfumul dupa mine.
In zilele in care am mult de umblat pe jos, am mereu in geanta o pereche de perinute pentru picioare, care s-au dovedit a fi foarte utile si le folosesc cand simt ca deja ma ustura picioarele de la atata mers :)).
Si portofelul cu Marylin Monroe pe care il ador :).


In portfard de obicei schimb mai des produsele, insa in sezonul cald e neschimbat de obicei, pentru ca nu am nevoie de prea multe produse.
Iau cu mine un deodorant mini de la Balea care miroase foarte bine si e chiar eficient. Spray-urile de la Avon sunt vis pe caldurile astea si il folosesc ori de cate ori simt nevoia sa ma racoresc putin.
Am mereu in geanta un corector pentru mici retusuri si acum il port cu mine pe cel de la Avon. Tot pentru retusuri port si o pura cu mine si momentan cea de la Oriflame din gama The One e aleasa. Mai am putin in ea si curand o sa o termin.
Am si o cutiuta Tender Care de la Oriflame care e foarte buna si nu se stie niciodata cand am nevoie de putina hidratare. O folosesc fie pentru buze, fie pentru maini.
In portfard se mai regasesc si 2 rujuri : unul de la L'Oreal si unul de la Mary Kay. Fie vara, fie iarna, niciodata nu plec de acasa fara un balsam de buze la mine si de cand l-am comandat pe cel de la Yves Rocher cu aroma de cirese, m-am indragostit iremediabil de el si il folosesc in disperare :)).
De cand am descoperit servetelele absorbante pentru sebum, nu mai plec de acasa fara ele. Sunt de mare folos pe caldurile astea :)
Iar ultimul lucru din portfard e o oglinda :).


Si cam asta e tot ce port in geanta cu mine. Mereu incerc sa iau cu mine doar lucrurile de care am nevoie, sa nu fie nevoie sa car atata dupa mine....insa nu mereu imi iese :)).
Voi ce purtati in geanta?

You May Also Like

0 Comments