Search

M-am vopsit cu Syoss Vibrant Colors

by - duminică, iulie 19, 2015



Inainte de a pleca in concediu, m-am vopsit si multe dintre voi m-ati intrebat ce vopsea am folosit. Insa din pacate nu am avut timp sa scriu articolul atunci si l-am pregatit pentru astazi :).

Curiozitatea mea in ceea ce priveste vopselele s-a extins si daca acum cateva luni foloseam doar aceeasi vopsea de par, aceeasi nuanta, de ceva timp am pofta sa experimentez, sa imi schimb nuanta la fiecare vopsire. Insa totul se invarte in jurul parului roscat. Uneori mai aprins, alteori mai inchis...depinde cum imi vine.

De curand am primit un mail de la Syoss, in care eram informata de aparitia unei noi vopsele inovatoare pentru brunete.

Noua colectie Syoos Vibrant Colors este o inovatie care ofera colorare si decolorare profesionala intr-un singur par, pentru a asigura nuante vibrante si uniforme, chiar si pentru parul inchis la culoare.
Datorita tehnologiei unice si concentratiei mari de pigmenti coloranti, noua gama Syoss Vibrant Colors elimina astfel nevoia unei decolorari prealabile pentru a obtine nuante vibrante pe parul brunet sau castaniu. Datorita formulei profesionale, parul ramane stralucitor, cu un aspect sanatos si fortifiat.


Eu am ales nuanta 22 - Rosu Stacojiu. Pretul unei vopsele este de 19,89 lei. 

Continutul :



Ca roscatul e o culoare pretentioasa o stie toata lumea...insa ca e greu de intretinut o stiu doar cele care se vopsesc roscat. Mereu trebuie intretinuta nuanta si parul trebuie vopsit destul de des, pentru ca un rosu spalacit nu e deloc placut.
Insa vara trebuie sa acord si mai multa atentie parului, pentru ca soarele isi face de cap si decoloreaza parul mai tare decat in restul anului.

Am fost foarte curioasa de noua vopsea Syoss si am vrut sa o incerc pentru ca nuanta de rosu pe care o au in colectie e absolut superba si am vrut sa schimb tonul nuantei pe care o aveam eu.

Mai jos puteti vedea nuanta de la care am pornit. Pozele sunt facute in lumini diferite...iar adevarul e undeva la mijloc.


Iar rezultatul e acesta : 


Vopseaua a prins foarte bine si a rezultat o nuanta de rosu frumoasa si vibranta. Parul are un luciu deosebit si imi place tare mult cum se vede in lumina soarelui. Intr-adevar e o schimbare notabila, care imi place la nebunie :).


Ati incercat noile vopsele Syoss Vibrant Colors? 
Va place cum a iesit nuanta parului meu?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

3 Comments

  1. Tie ti-a iesit frumos pentru ca aveai o nuanta asemanatoare. Dar aceasta vopsea nu este deloc ceea ce se spune. Am urmat instructiunile de pe site-ul lor si parul nu s-a decolorat deloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă treci de la o culoare la alta nu cred sa iasa bn .mai ales daca ai părul negru si vrei un premiu luminos ași vrea sa raspunda cineva care a încercat această culoare .Multumesc.

    RăspundețiȘtergere