Search

Review - Aubrey Aloe Vera

by - vineri, august 07, 2015

Despre planta Aloe Vera si beneficiile pe care le are, cred ca ati auzit majoritatea din voi. Eu cunosc aceasta planta, inca de cand eram mica. Mama avea mereu in balcon aloe vera si de fiecare data cand ma juleam sau ma ardeam de la soare, rupea o frunza in doua si ma dadea cu lichidul plantei. Tin minte si acum cat de benefica era. De atunci am adorat si folosit orice produs care avea in compozitie Aloe Vera.

Insa ce folosesc de ceva timp, e mai mult decat un produs cu Aloe Vera in compozitie. E Aloe Vera in adevaratul sens la cuvantului.


Aloe vera se regaseste in mai multe forme in industria cosmeticii din toata lumea, insa Aubrey este singurul brand care pastreaza aloe vera in forma sa naturala lichida. Produsul Pure Aloe Vera este compus din 99% ingrediente organice, produsul are o formula pura si este extras direct din frunzele de Aloe Vera.


Produsul vine ambalat intr-un flacon alb, opac care nu permite sa intre lumina, protejand astfel produsul. Utilizarea produsului e usoara si igienica, datorita capacului cu sistem PUSH, care permite dozarea exacta si reduce sansele de a risipi produs.

Produsul are o consistenta lichida, exact ca si apa si are un miros subtil de Aloe Vera.

Din punctul meu de vedere e un produs care nu ar trebui sa va lipseasca din casa, in special pentru ca poate fi folosit in foarte multe modalitati. Pentru o senzatie de prospetime si pentru revigorarea pielii e recomandat sa tineti Aloe Vera in frigider.

Iata cum l-am folosit eu : 

- Dupa plaja Aloe Vera s-a dovedit a fi un produs minunat. Dupa ce am facut un dus, am aplicat Aloe Vera pe tot corpul si mi-a placut senzatia racoritoare pe care o lasa. Pielea tinde sa se deshidrateze atunci cand stati la plaja, indiferent de cata protectie solara folositi. Aloe Vera hidrateaza pielea si o ajute sa isi revina.

- Eu am un ten foarte gras vara, iar utilizarea unei creme de fata pe caldurile astea nu e cea mai buna alegere pentru mine. Seara aplic o crema usoara, insa ziua daca imi pun crema pe fata pur si simplu am impresia ca nu imi respira tenul. Insa pentru ca si un ten gras are nevoie de hidratare, dimineata am inlocuit crema de fata cu Aloe Vera. Pe langa faptul ca e un bun hidratant, usuca cosurile si impiedica aparitia altor cosuri.

- Cand am vazut ca tenul meu reactioneaza atat de bine la Aloe Vera, am inceput sa folosesc acest produs ca si toner. Seara dupa ce imi curat tenul, inainte de a aplica crema de fata, pun pe o discheta demachianta Aloe Vera si tapotez usor tenul.

- Produsul e foarte bun si pentru zgarieturi sau diverse rani. Dezinfecteaza locul si grabeste vindecarea.

- Dupa ce ma spal pe cap, pe langa uleiul de par mereu folosesc si un spray leave-in pentru hidratare. Nu am folosit pana acum Aloe Vera pentru par, dar am zis sa incerc...si bine am facut :). Am adaugat putin produs Aloe Vera in spray-ul de par pentru un plus de revigorare si hidratare. Nu incarca deloc parul ci ii confera hidratare.

- Am folosit Aloe Vera si dupa epilare pentru a combate iritatiile si a functionat foarte bine. Dupa fiecare epilare pielea mi se inroseste si uneori chiar se irita. Pielea se mai inroseste chiar daca folosesc Aloe Vera, insa iritatiile nu au mai aparut. In acest fel am combatut si foliculita

In functie de nevoile voastre puteti folosi Aloe Vera pentru diverse afectiuni. E un produs multifunctional, natural...pe care e bine sa il aveti in casa. E un produs spornic, pe care desi l-am folosit intens, nu am consumat foarte mult.

Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul Aubrey Organics, de aici mai exact. Pe site gasiti o gama variata de produse care au la baza ingrediente naturale. Merita sa aruncati un ochi :D.
Aloe Vera are un gramaj de 118 ml si costa 43 lei :).

Ati incercat produsul Aloe Vera de la Aubrey?
Voi la ce folositi Aloe Vera? Va astept cu drag parerile :*


You May Also Like

0 Comments