Search

Despre Clubul Dove si premiul primit

by - duminică, septembrie 27, 2015

Buna dragilor,

De curand am postat pe pagina de Facebook o fotografie cu premiul comandat din Clubul Dove si la cererea voastra am decis sa scriu un articol in care sa va vorbesc mai multe despre acest site si despre experienta mea cu ei.

Clubul Dove dispune de o gama de produse pe care le puteti comanda odata ce strangeti porumbeii necesari. La inceput erau doar cateva premii, acum lista s-a marit considerabil. Pentru un premiu e nevoie de porumbei argintii si aurii.
Participand la activitatile de pe site si de pe Facebook, acumulati porumbei argintii iar pentru cei aurii e nevoie sa cumparati produse Dove. Pentru a acumula 1 porumbel auriu e necesar sa cumparati cate un produs Dove din urmatoarele categorii : sapun, geluri de dus, deodorante, ingrijirea pielii si ingrijirea parului. Nu are importanta de unde achizitionati produsele, insa pentru a primi porumbelul e necesar sa faceti o poza bonului de casa si sa il incarcati in contul vostru. Bonul se poate trimite si prin posta la o adresa specificata de ei, dar e mult mai simplu si mai rapid sa il incarcati in cont.

E bine sa urmariti constant site-ul pentru ca in diferite luni unele produse achizitionate valoreaza dublu si acumulati mai repede porumbei aurii.

Dupa ce ati acumulat porumbeii necesari pentru premiul dorit il puteti comanda. Eu am avut doar 3 porumbei aurii si mai multi argintii, asa ca singurul premiu pe care il puteam comanda era setul format din halat de baie, prosop si papuci. Imi si doream acest set asa ca l-am comandat. La prima comanda se ofera tuturor cadou 2 produse Dove. Cel putin asa era cand am comandat eu...acum vad ca nu mai scrie nimic pe site. Sau poate nu imi apare mie pentru ca am comandat deja si am primit cele 2 produse.

Mie mi se pare foarte ok site-ul, avand in vedere ca ador produsele Dove, le cumpar frecvent si daca primesc si premii in urma achizitionarii cu atat mai bine. Oricum porumbeii aurii nu se acumuleaza asa usor. Pentru cel mai mic premiu e nevoie de 3 porumbei aurii, adica 15 produse Dove cumparate.

Dupa ce am strans porumbeii am dat comanda de setul format din halat de baie, prosop si papuci. Am dat comanda pe data de 14 iulie, s-a procesat pe data de 3 august si am primit premiul in data de 24 septembrie. Eu nu citisem regulamentul ulterior si nu intelegeam de ce dureaza atat de mult, asa ca le-am trimis celor de la Dove un mesaj sa ii intreb cand voi primi premiul comandat si mi s-a spus ca in termen de 50 zile. Pentru a nu avea neclaritati va recomand sa cititi regulamentul pe care il gasiti aici. Asa scrie in regulament...n-am ce sa comentez, insa totusi mi se pare o perioada extrem de mare. E mult 50 de zile...foarte mult.

Insa intr-un final premiul a ajuns la mine : 


Papuceii sunt foarte frumosi si calitativi, halatul de baie e pufos si prosopul la fel. M-am bucurat tare mult si de cele 2 produse primite. Unul din ele e un balsam de par iar celalalt e o lotiune de corp cu pistachio si magnolie.


Ambele sunt produse foarte bune iar lotiunea de corp are un miros foarte frumos si e si hidratanta. Produsele Dove sunt mereu mai aparte, imposibil sa nu le adori.

Chiar daca livrarea premiilor dureaza destul de mult, la un moment dat ajung iar site-ul mi se pare o idee foarte buna, o modalitate excelenta de a rasplati fanii produselor Dove. Lista premiilor e destul de mare, si o puteti gasi aici. Nu stiu care e urmatorul premiu pe care il vreau, insa inclin catre voucher-ul de 240 lei valabil in magazinul Emag. Cumpar frecvent de la ei diverse si un voucher mi-ar fi de folos. 

Asadar daca si voi folositi produse Dove si le cumparati frecvent merita sa va inscrieti pe site si la anumite intervale de timp sa va comandati premii :)

Voi ati comandat vreun premiul din Clubul Dove?
Cum vi s-a parut experienta?
Va astept cu drag comentariile :* 

You May Also Like

0 Comments