Search

Dezamagire cosmetica - Roll-on Serum Vegetal Yves Rocher

by - miercuri, ianuarie 20, 2016

Buna dragilor.

De curand am facut o noua comanda la Yves Rocher, despre care v-am scris aici, iar la inceputul acelui articol, v-am scris ca am o relatie de dragoste/ura cu unele produse si pe masura ce imi conturez o parere, o sa va scriu despre produse pe blog.
Dupa cum bine stiti daca imi urmariti frecvent postarile, stiti ca nu scriu doar despre produsele care imi plac si mi se potrivesc, ci mereu cand dau de produse care nu sunt pe gustul meu scriu despre ele.


Astazi doresc sa va scriu despre un roll-on pentru ochi care promite sa combata ridurile si sa confere fermitate pielii. Este din gama Serum Vegetal de la Yves Rocher. Din aceasta gama am si demachiantul crema pentru fata iar acel produs imi place foarte mult :).


Produsul se aplica prin intermediul unei bilute care se invarte. Asta e primul lucru care nu mi-a placut la produs. Aceasta biluta nu confera nici masaj zonei ochilor, nu ajuta absolut deloc iar aplicarea se face destul de greu, ba chiar pot spune ca biluta e deranjanta. Iese si foarte putin produs si in timp ce o masam pe piele am strans putin tubul in speranta ca va fi eliberat mai mult produs si m-a piscat biluta de piele :)). Suna ciudat, stiu :)). Chiar daca pun presiune pe tub, nu iese mai mult produs, deci nici o sansa sa poata fi aplicat cu degetele.

Nu m-a dezamagit doar din punct de vedere al ambalajului, ci si a consistentei. E un fluid incolor, foarte apos. E exact ca si cum as aplica apa...nu se simte nici hidratant, nici lipicios, nicicum.
L-am folosit cateva zile si in acest timp nu mi-am simtit zona ochilor deloc hidratata, de fermitate nici nu incape vorba.

Dupa aceste zile in care l-am utilizat, am incetat folosirea produsului pentru ca zona de sub ochi s-a sensibilizat foarte tare si de fiecare data cand foloseam produsul simteam mici intepaturi in piele si mi se irita usor. Imi ieseau bubite mici care semnalau o iritatie.


Nu are alcohol in compozitie, insa cu toate astea e un produs foarte iritant si mie nu mi-a placut deloc. Dupa ce ca nu e bun, mai produce si daune :)).

Recapituland, are un ambalaj prost, o consistenta apa de ploaie si pe deasupra mai e si iritant.
Nu are nici un pret mic ci costa 45 lei pentru o cantitate de 15 ml.

Sunt foarte curioasa daca voi l-ati incercat si de parerea care v-a lasat-o, asadar va astept comentariile :*
De asemenea sunt in cautarea unei creme bune pentru ochi si daca aveti recomandari pentru mine, le astept in comentarii :*

You May Also Like

0 Comments