Search

Review produse ON LiNE - sapunuri lichide&gel intim

by - duminică, aprilie 10, 2016

Ingrijirea mainilor e un aspect pe care nu ar trebui sa il neglijam. Crema de maini are rolul de a hidrata pielea, insa pentru o hidratare mai optima, este absolut esential sa ne spalam pe maini cu produse blande, care sa hidrateze si bineinteles sa curete bine.


In acest articol o sa va scriu despre trei sapunuri lichide de la brandul ON LiNE si despre un gel intim de la acelasi brand. Am folosit produsele o perioada buna de timp, m-au convins de calitatea lor si cu siguranta o sa le recumpar. Pe langa asta, au preturi foarte mici si se gasesc in mai toate supermarket-urile.


Sapunurile lichide se gasesc intr-o varietate de arome : Liliac, Magnolie, Tei, Lacramioare, Lapte&Miere, Castravete, Mere, Masline si multe altele. 
Eu am trei variante de arome : liliac, magnolie si lotus si lacramioare. Nu ma intrebati care e varianta mea preferata, pentru ca nu stiu ce sa spun. Fiecare aroma e aparte si deosebita in felul ei. Mirosul sapunurilor nu e deloc sintetic. E ca si cum mi-as baga nasul intr-un buchet de liliac sau lacramioare. Aroma e destul de puternica, insa nu e deloc deranjanta. 
Pe langa aromele care m-au cucerit, am ramas placut impresionata si de calitatea produselor. Au o consistenta foarte cremoasa si hidrateaza mainile. Dupa utilizare nu imi simt deloc pielea uscata, ci e chiar foarte moale. Sunt si foarte economice, fiind nevoie de putin produs pentru o utilizare. 
Ma bucur de asemenea ca si curata foarte bine, insa in acelasi timp nu usuca.


Un aspect interesant la aceste sapunuri e faptul ca pompita se blocheaza. Nu am mai intalnit un astfel de ambalaj la un alt sapun lichid, insa ma declar incantata. Nu se stie niciodata unde trebuie sa mergem cu un astfel de produs. De exemplu eu cand m-am mutat de curand, mi-a fost de mare folos pompita care se blocheaza, pentru ca nu am stat cu teama ca va curge produs in timpul transportarii. Deci un mare plus pentru acest aspect.


Trec la un alt produs din gama ON LiNE si va vorbesc si despre gelul intim de curatare cu musetel. Produsul are o aroma delicata de musetel si o consistenta foarte cremoasa. E bland cu pielea, previne si trateaza diversele iritatii. De obicei sunt sensibila la acest gen de produse, in cazul in care ingredientele nu sunt tocmai bune. Am folosit acest produs o perioada destul de indelungata si nu mi-a provocat nici un fel de disconfort. 
Daca si voi aveti o sensibilitate crescuta in zona intima, va recomand cu drag sa incercati acest gel intim.

Pretul sapunurilor lichide ON LiNE e maxim 10 lei, in functie de unde il cumparati si se gaseste atat online cat si in supermarket-uri. In Kaufland de exemplu parca l-am vazut la pretul de 8 lei. Si gelul intim are aproximativ acelasi pret :).

Daca doriti sa fiti la curent cu produsele ON LiNE, nu uitati sa le dati un like paginii de Facebook aici.

Voi ati incercat produsele brandului ON LiNE?
Va astept cu drag comentariile !

You May Also Like

0 Comments