Search

Cumparaturi Avon, Lady's, Total Pro Beauty, Elefant.ro

by - miercuri, februarie 22, 2017


Sincer, am zis ca o pun si eu de un project pan ca sa incerc sa mai termin din produsele pe care le-am cumparat si acum se asterne praful pe ele pentru ca le folosesc foarte rar, sau chiar deloc. Si nu stiu cum m-am invartit si ce-am facut, dar in loc de project pan ma prezint astazi cu o noua sesiune de cumparaturi. Lucruri faine zic eu :).


Luna trecuta am oferit pe blog un premiu in valoare de 100 lei pentru achizitionarea de produse Lady's. Si cum am muncit in luna respectiva destul de mult, mi-am oferit si eu un premiu si am adaugat in cos cateva produse tentante. Hai sa le iau pe rand. 
* Pensula pentru concealer - e prima pensula pe care o incerc de la Lady's si imi place atat de mult ca mai vreau si altele. E ingusta, precisa si se aplica foarte usor produsele cu ea. Am incercat-o si pentru ruj si mi-a placut.
* Perie patratata pentru netezirea parului - cred ca de mai bine de 4 ani folosesc doar Tangle Teezer si as fi vrut sa incerc si altceva asa ca m-am oprit la peria asta. Piaptana parul foarte bine si totusi delicat, nu trage deloc si nu rupe firele de par. Am folosit-o si pe parul ud si nu mi-a creat probleme. Netezeste parul in sensul ca il lasa foarte matasos si nu il electrizeaza deloc.
* Peeling Gel - produsul nu este abraziv deloc, gomajul fiind enzimatic nu mecanic. Se aplica pe ten, se maseaza 1 minut si apoi se clateste. L-am folosit o singura data pana acum, deci prea multe nu stiu ce sa va spun. Decat ca lasa pielea fina dupa utilizare.
* Rujuri lichide mate - am vazut ca a aparut pe site o gama noua de rujuri mate si a trebuit sa le iau si eu :D. Nuantele sunt foarte frumoase, rujul se aplica usor si uniform si e confortabil de purtat. Nu usuca buzele foarte tare, iar rezistenta e undeva intre 5-6 ore. Daca mancati de cateva ori si beti multa apa in timpul asta, nuanta se duce usor. Au o pensula tare faina ca de gloss care permite o aplicare precisa. Mai jos le-am facut si swatch !





De pe site-ul total pro beauty am 3 produse din gama L'oreal Professionnel, o gama pe care nu am mai incercat-o pana acum.
Samponul e dedicat parului vopsit si pana acum l-am folosit de cateva ori si mi-a placut tare mult. Nu imi dau seama cat de bine pastreaza nuanta vopselei pentru ca in cazul meu nu curge deloc, insa parul are un aspect mai stralucitor si mai frumos.
Balsamul de par si masca sunt dedicate parului rebel, asa cum e si podoaba mea capilara. Le-am incercat atat impreuna cat si separat si ambele mi-au placut. Lasa parul moale si catifelat fara sa il incarce si il linisteste sa spun asa. Si cand imi intind parul cu placa, am observat ca se intinde mai frumos si rezista mai mult.


Am dat si o comanda la Avon pentru cateva produse de care aveam nevoie...sau nu :)). Le iau pe rand si va spun o scurta parere despre fiecare.
* Unt de corp Planet Spa - e untul meu preferat dintotdeauna si cum nu l-am mai avut de mult timp, l-am luat din nou si ma bucur ! Are un miros foarte fain si hidrateaza pielea foarte bine.
* BB Cream Anew - e un produs ok, insa dezavantajul e ca are o singura nuanta, care conform spuselor celor de la Avon se potriveste oricarui tip de ten. Dar nu e deloc asa. Vi-l recomand doar daca aveti un ten foarte deschis. Si eu am tenul deschis, dar nu chiar asa deschis si trebuie sa revin peste BB Cream cu o pudra mai inchisa ca sa nu arat ca o fantoma. Dar in rest se comporta bine pe ten, rezista ok si uniformizeaza nuanta tenului. Are o acoperire mica, dar pentru zi nici nu vreau mai mult.
* Gel pentru indepartarea punctelor negre - am tot incercat produsul asta si nu stiu daca imi place sau nu. L-am folosit doar pe nas si imi place ca lasa pielea fina, desfunda porii dar greu de tot scoate punctele negre. L-am folosit de 3 ori si a avut o eficacitate de 30%, destul de putin zic eu. Dar dupa aplicare se simte pielea foarte fina. O sa il folosesc in continuare si cel mai probabil intr-unul din articolele cu produse terminate o sa va spun concluzia despre el.
* Gel intim - l-am cumparat de nenumarate ori si cred ca o sa o fac in continuare. E un produs eficient si bland.
* Gel de dus cu ciocolata - pfff...am vrut sa il gust pe asta atat de bine miroase :)). Are o aroma naturala, deloc artificiala, deci e un adevarat rasfat.


Am trecut si pe la elefant.ro si am profitat de oferta cu transport gratuit si mi-am luat o masca de par cu aloe vera de la Kallos si o sare de baie tot cu aloe vera. 
Folosesc mastile de par de la Kallos de prin liceu cred si indiferent de masca pe care o am in baie, mereu am si una de la Kallos. Sunt bune si ieftine si pe mine ma multumesc. Din toate incercate, cel mai mult imi place asta cu aloe vera. Mi se pare mai hidratanta decat restul, dar mai sunt cateva pe care vreau sa le incerc :D
Sarea de baie e un rasfat la care apelez frecvent iar de data asta am ales una cu aloe vera. Nu prea are miros, insa imi place pentru ca coloreaza apa in verde pal :D.

Cam atat cu cumparaturile din ultima perioada :)
Pana am scris articolul asta, au mai aparut cateva produse in colectia mea, dar despre ele o sa va scriu intr-un articol viitor !
Voi ce cumparaturi ati mai facut?

You May Also Like

27 Comments

  1. Dar ai facut ceva cumparaturi nu gluma. Vreau si eu sa urmaresc transporul gratui sa imi cumpar de Kallos masca de par.Nuanta rujurilor este formidabila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot zic ca nu mai cumpar nimic si tot se aduna cate ceva :D Si mie imi plac tare mult rujurile.
      Iar ofertele cu transport gratuit sunt preferatele mele :D

      Ștergere
  2. Foarte buen cumparaturi de la AVON. Cred ca merita fiecare banut.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-ai achizitionat chestii dragute. Rujurile mi-au atras atentia in mod special.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac la nebunie rujurile ! Le folosesc in disperare de cand le am :)))

      Ștergere
  4. mi-am luat si eu un ruj lichid de la ladys, sunt pigmentate la prima vedere inca nu am apucat sa ma joc cu el :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am folosit de cum le-am primit si concluzia e ca mai vreau si alte nuante :D

      Ștergere
  5. Chiar ca ai avut ceva cumparaturi de facut. Untul de corp de la Avon este si printre preferatele mele. Eu tocmai ce am plasat o comanda de carti, dar nu ar fi acestea cele mai mari chetuitoare de venit. Ci copii sunt :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca nu am copii, deci e loc de mici capricii :D
      Untul de corp il folosesc de muuult timp !

      Ștergere
  6. Pentru punctele negre iti recomand plasturii de la balea din dm.sunt super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai auzit de ei, dar nu am apucat sa ii iau. Bine ca mi-ai reamintit :)

      Ștergere
  7. Hai ca m-ai facut curioasa cu produsele L'oreal de pe acel site! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bina ca ai scris si de BB Cream-ul de la Avon. Tocmai ce vroiam sa il cumpar, asa ca m-ai scutit de cheltuit bani degeaba. Mersi :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine arata produsele ! Masca de par este extraordinara, imi place mult. Rujurile mate arata wow . Trebuie sa le incerc si eu . Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte faine produsele, sa le folosesti cu placere. Eu n-am mai cumparat demult produse Avon, dar cand obisnuiam sa cumpar, imi placeau produsele pentru corp din gama Planet Spa.
    Printre cumparaturile mele cele mai recente sunt un sampon L'Oreal, doua geluri de dus Dove, o carte de tip coffee table book, precum si cutia mea lunara de frumusete in care am primit un ruj, o oja, o masca de par si un gel tratament pentru buze.

    Sa ai un weekend frumos!

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gama Planet Spa e preferata mea cu mici exceptii :D Geluri de dus Dove vreau sa iau si eu ca nu am mai avut de mult. Dar astept sa mai termin din ce am...ca sunt prea multe :D
      Te pup :*

      Ștergere
  11. Mie imi place la nebunie BB creamul de la Avon, eu sunt foarte alba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca ti se potriveste ! Si eu sunt alba...dar nu chiar asa alba :D

      Ștergere