Search

Hidratarea inseamna Dove !!!

by - duminică, mai 14, 2017

Se simte lipsa de pe blog? Cred ca da, pentru ca probabil dupa cum ati observat in ultimul timp am fost cam absenta de pe blog si de pe pagina de Facebook. Ei bine, noi bloggerii avem si o viata personala care uneori are prioritate si blogul cade pe locul doi. In cazul meu e vorba de o noua conformare la un alt program din cauza serviciului pe care l-am schimbat de curand. Noul servici imi permite mai multa libertate deoarece acum lucrez pentru mine, nu mai sunt angajata nimanui. Dar aceasta libertate vine la pachet cu un program diferit fata de cel cu care eram obisnuita si am nevoie de ceva timp pentru a ma acomoda si a reusi sa fac tot ce imi propun intr-o zi. Asadar stati linistite, nu am disparut, doar ma acomodez la noul stil de viata.


Astazi am avut putin timp liber si m-am gandit sa va vorbesc despre sapunurile lichide Dove, pe care le-am primit in ultima campanie de testare organizata de BuzzStore. Nu cred ca e cineva care sa nu fi auzit de aceste sapunuri lichide sau sa nu le fi incercat.
Kit-ul Dove a fost compus din : 2 sapunuri lichide pentru doua prietene, un sapun lichid pentru mine, o rezerva de sapun lichid, un prosopel si brosuri.

Nu cred ca e cineva care sa nu fi auzit de sapunul lichid Dove sau sa nu il fi incercat, de aceea ma credeti cand spun ca e un sapun extraordinar de bun, miroase adorabil si e foarte hidratant.
Ahh...si se foloseste pentru spalarea mainilor. Am simtit nevoia sa spun asta, dupa ce am citit o postare pe Facebook in care o doamna spunea ca tenul ei arata mult mai bine de cand foloseste acest sapun lichid. Da, e un produs hidratant, dar e conceput pentru spalarea mainilor, nu faceti experimente care ar putea avea un sfarsit urat. De-aia sunt produse pentru fata si produse pentru maini, nu produse universale.


Daca ar fi sa aleg o aroma Dove preferata mi-ar fi foarte greu, insa cand nu ma pot decide varianta clasica merge mereu. E aroma Dove pe care o stiu de cand e firma pe piata si e o aroma de care nu ma pot satura. Apoi urmatoarea mea alegere ar fi varianta cu castravete pe care o voi cumpara cu siguranta curand !


Prietenele mele se bucura si ele cand fac parte dintr-o campanie de testare, deoarece mereu se aleg cu ceva bunatati. De data asta 2 prietene au incercat sapunul Dove cu migdale, care miroase si el foarte bine si e la fel de hidratant. Evident l-am incercat si eu ca nu m-am putut abtine :D.

Asadar pentru maini hidratate, catifelate si curate, va recomand cu drag sapunul lichid Dove !!!

Care e aroma ta preferata a sapunului lichid Dove?

You May Also Like

10 Comments

  1. Cu varianta originala ma inteleg eu cel mai bine. Si deodorantul spray este genial, dar numai ala. Stick-ul m-a dezamagit :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac produsele Dove, cumpar in mod frecvent produse de ingrijire Dove. Acum folosesc un sampon Dove pentru volum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele Dove. Prima data am incercat sapunul salid, iar cand a aparut cel lichid l-am cumparat mai mult de curiozitate. De atunci este mereu la mine in baie, uneori alaturi de alte sapunuri lichide.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata bine, iar prosopelul e cel care ma tenteaza cel mai mult :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubesc produsele Dove. Folosesc mai tot timpul. Hidratează si catifeleaza pielea🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
  6. Roșu Andreea Florina5 decembrie 2017 la 15:06

    Ador produsele Dove, îți lasă pielea catifelată și o hidratează.si as putea sa mă despart de ele

    RăspundețiȘtergere
  7. Produse foarte bune , am incercat sunt foarte eficiente .

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsele Dove sunt super calitative,le folosim intreaga familie.

    RăspundețiȘtergere