Search

Rucsac? Nu ! De fapt ba da !

by - vineri, august 04, 2017

V-a fost dor de mine? Mie mi-a fost dor de voi si stati linistite ca nu am fugit niciunde :D. Daca ma urmariti de la inceputul blogului, cred ca v-ati obisnuit deja ca vara sa fiu mai absenta de pe blog. Caldura, concediul si timpul putin petrecut acasa, ma indeparteaza vara de blog, insa o sa reintru in ritmul normal curand. 
Vara nu sunt doar mai absenta pe blog si chiar si calculatorul il folosesc mai rar si ma detasez oarecum. Iar cand ma aflu in fata monitorului cu o limonada racoritoare langa mine, se intampla des sa navighez prin magazinele online. Iubirea mea pentru shopping online nu o sa se stinga niciodata, indiferent daca afara e frig sau nu :)). Si oare mai trebuie sa va spun despre slabiciunea mea pentru genti? Nu, nu cred pentru ca v-am spus asta de nenumarate ori.

Deci, ce spuneti sa vorbim despre genti? Mai exact de un site cu genti pe care l-am descoperit de curand si evident trebuia sa va dau si voua de stire :). Daca dati click aici veti ajunge pe site-ul cu pricina, despre care o sa va povestesc putin in continuarea acestui articol ! Numele site-ului e simplu (genti.club), usor de retinut si reprezinta exact gama de produse pe care o ofera. 

Mie imi place sa am multe genti....cam multe ar spune sotul meu :)). Cand a aparut moda cu rucsacul mi-a placut si nu prea. Adica imi placea sa vad acest accesoriu la alte persoane, dar nu m-as fi vazut purtandu-l. Pe mine ma prind cam greu unele trenduri si am nevoie sa ma acomodez cu noua moda. Pana cand evident mi s-a pus pata pe rucsacuri. Si am vrut unul, si inca unul si tot asa :D. De pe site-ul despre care v-am scris mai sus am chiar un rucsac de care sunt tare mandra si imi e foarte drag. Intamplator sau nu, imi plac si bufnitele, asa ca am ales un rucsac cu bufnite. Este cel din poza de mai jos si daca doriti sa vedeti pretul si alte detalii despre el, il gasiti aici.

E incapator, foarte comod si are un aspect foarte chic. Deci perfect as spune eu :).

Site-ul e foarte bine structurat, are un design placut si o navigare usoare. Atasat site-ului gasiti si un blog, de unde puteti afla lucruri interesante despre genti, evident. Deci nu e doar un site care vinde genti...e un site care te ajuta sa faci o alegere buna in ceea ce priveste achizitia unei genti, precum si alte ponturi utile. 

Despre produsele de pe site, pot sa va spun ca sunt versatile si la preturi accesibile. Gasiti aici cam orice tip de geanta : casual, eleganta, sport, rucsac etc. Dar despre toate astea va las sa va convingeti singure, dand click pe linkul de la inceputul articolului.

Cred ca toata lumea a iesit de pe blog si studiaza gentile de pe site ! Ei bine, va las sa analizati frumoasele modele si noi ne auzim data viitoare, cat de curand sper eu. Va pup !

You May Also Like

11 Comments

  1. Eu am un singur rucsac, crem-bej si imi place tare mult. L-am purtat foarte des, asa ca imi doresc inca 2 cel putin...unul negru, din piele si unul mai colorat! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. E dragut rucsacul.
    Eu de obicei nu port rucsac ca geanta de zi prin oras, ci ca o mini-valiza. Cand plec in calatorii, imi pun laptopul, stationery si carti in rucsac (Roots, un brand canadian).

    RăspundețiȘtergere
  3. Cute :)

    http://www.theinstylejournal.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte frumos rucsacul. Imi place foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac rucsac ,e plina de culori și vesele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Super, cat de curând îmi voi achiziționa și eu un rucsac...toate sunt frumoase , nu ma pot hotărî .

    RăspundețiȘtergere
  7. pe sezonul primavara -toamna port mereu rucsac ptr ca e comod si asa pot sa tin si fetita in brate.
    iar acesta este foarte misto

    RăspundețiȘtergere