Search

8 parfumuri terminate, impresii finale !

by - miercuri, martie 21, 2018


Am si uitat de cand nu am mai publicat o postare cu produse terminate. Vine si o astfel de postare cu produse cosmetice cat de curand. Cand m-am apucat sa fac poze produselor, am vazut ca am si multe parfumuri terminate si m-am gandit sa le dedic un articol separat. Personal termin foarte greu parfumurile pentru ca mereu am mai multe pe care le folosesc prin rotatie. Si cand un parfum e aproape gata nu il mai folosesc ci las putin in el pentru atunci cand mi se face dor de aroma :D. Si asa se face ca atunci cand se termina, se termina mai multe odata. Momentan am terminat 9 dintre parfumuri si in continuare puteti citi despre ele. Unele mi-au placut mult...altele mai putin ! Pe denumirea fiecarui parfum am pus si link de unde se poate cumpara, sau daca doar sunteti curioase de pret si compozitie.


Avon  ***Today Tomorow Always In Love ***


Am "tras" de parfumul asta vreo doua primaveri si acum sufar pentru ca s-a terminat. Nu de alta, dar nu se mai gaseste in oferta Avon. E un parfum cu o aroma delicata si foarte feminina. E usor dulce, dar un dulce-fresh ceea ce il face potrivit pentru primavara. Are si o persistenta destul de indelungata si inca sper ca va mai reaparea la un moment dat, deoarece chiar o sa imi fie dor de el..


Am acest parfum din 2014 si abia acum l-am terminat :D. Am scris atunci si o recenzie pentru el si daca nu ati citit-o, o gasiti aici. Parfumul asta cu arome orientale mi-a placut la nebunie si bineinteles ca ador si ambalajul. Ramane in continuare unul dintre parfumurile preferate si pana il recumpar pastrez si sticla la loc de cinste, ca imi e tare draga :). Are si o rezistenta foarte buna, desi e apa de toaleta. Nota 10 si pentru el !!!

Oriflame *** Blue Wonders ***


Din pacate, acest parfum de la Oriflame nu a fost pe gustul meu. E vorba doar de gusturi personale si pot fi diferite de ale voastre, deci nu inseamna ca parfumul nu e bun. Mie imi place ca parfumul sa aibe o aroma usor florala si chiar dulce, iar acest Blue Wonders e mult prea fresh pentru gustul meu. Imi plac si parfumurile fresh, insa in acest parfum nu am regasit notele feminine care imi plac. Nu l-am urat chiar asa tare si l-am mai purtat uneori ziua. Dar din pacate nu il voi mai recumpara.

Avon *** Rare Pearls ***


Rare Pearls e unul din parfumurile de zi pe care l-am folosit destul de des. E cumva echilibrat...nici foarte puternic, nici foarte pal. E un parfum floral, foarte delicat si feminin si nasul meu il percepe ca fiind pudrat si de aceea am intins de multe ori mana dupa el. E un parfum bun si delicat si cu siguranta il voi recumpara. Imi place mult si ambalajul cu capac sub forma de perla, insa din pacate au schimbat ambalajul...

Oriflame *** Dancing Lady Hypnotic Night ***


Asta e un parfum atat de ciudat ca nici nu stiu cum sa il descriu. Ba mi-a placut, ba nu mi-a mai placut. Acum am sticluta langa mine, tot miros capacul si parca iar nu imi mai place... E un parfum lemnos...prea lemnos pentru gustul meu. Uneori mi s-a parut si cam gretos si nu se lauda cu o rezistenta prea mare. 

Oriflame *** Amber Elixir***


La inceput nu mi-a placut deloc acest parfum, insa pe parcurs am inceput sa ne intelegem bine. Este un parfum floral-fructat cu o aroma destul de dulce, uneori l-am simtit prea dulce chiar si pentru gustul meu. Insa imi place, dar nu cred ca l-as recumpara. Costa cam cat Giordani Essenza si il prefer pe acela.


Doar anul trecut am cumparat acest parfum si deja l-am terminat. I-am facut si un review pe blog si il puteti citi aici. Mi-a placut tare mult acest parfum si la un  moment dat chiar vreau sa il mai cumpar. Este un parfum dulce ce are in compozitie arome florale si fructate, dar din punctul meu de vedere e deosebit si aparte.




Nu puteam sa inchei articolul, fara un alt parfum pe care il ador ! E preferatul meu de la Avon datorita aromei unice si deosebite si a intensitatii sale. Un parfum care iese in evidenta oriunde si ador aroma lui. Insa e un parfum destul de greu sa spun asa si il vad mai potrivit pentru seara. Emana eleganta si rafinament !

Cam acestea sunt cele 8 parfumuri terminate. Nu sunt parfumuri scumpe, putin peste 100 lei costa cel mai scump parfum din articol. Imi place sa am cat mai multe parfumuri si chiar nu imi permit sa dau o gramada de bani pe fiecare :D. Mai scumpe mai am doua de la Kelvin Klein si in fiecare sticluta mai e cate putin pe care il pastrez pentru cine stie ce ocazie :D.

Acest articol e dovada faptului ca putem cumpara parfumuri deosebite care sa coste putin. Cumpar destul de multe parfumuri de la Avon/Oriflame si ma bucur de fiecare data cand intalnesc cate un parfum deosebit care costa putin !. Daca nu aveti reprezentant de unde sa comandati produse, sa stii ca le gasiti si online pe aoro si 1001 cosmetice !

Daca ati incercat sau nu vreun parfum din cele mentionate, va invit sa imi scrieti in comentarii ! De asemenea sunt tare curioasa si de parfumurile voastre preferate :*

1001%20Cosmetice

You May Also Like

3 Comments

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am avut nici unul dintre aceste parfumuri, dar nu pot sa nu remarc ca toate parfumurile sunt in sticlute deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut si eu Giordani Gol Essenza si mi-a placut foarte mult. E un parfum care persista foarte bine!

    RăspundețiȘtergere