Search

Doua ape micelare care nu mi-au placut

by - luni, martie 12, 2018


Buna dragilor,
De-a lungul celor 7 ani de cand scriu pe acest blog, v-am tot vorbit despre apa micelara. Acest produs nu lipseste niciodata din rutina mea de demachiere si nu am mai folosit un demachiant crema de multi ani ! Imi place apa termala, deoarece curata eficient machiajul si e foarte blanda cu pielea. Mai pe toate flacoanele scrie ca produsul nu necesita clatire, insa eu mereu folosesc un gel de curatare si apa pentru a indeparta apa micelara. Nu vad de ce ar ramane pe piele ingrediente de care nu are nevoie. Prefer un ten 100% curat pentru a absorbi mai bine ingredientele cremei de fata. Intr-adevar nici nu dauneaza daca nu clatiti apa micelara, insa recomandarea mea e sa o faceti.

V-am tot vorbit despre apele micelare pe care le prefer, clasamentul pe scurt fiind : Bioderma, Garnier si Nivea. Bineinteles am si alte produse de acest gen in whislist si sper sa le incerc cat mai curand. Insa astazi m-am gandit sa va scriu despre doua ape micelare care nu mi-au placut. Nu am facut poze, deoarece produsele au mers catre altcineva, nu avea sens sa le tin daca nu imi plac si nu m-am gandit atunci ca o sa scriu despre produse, dar am spus sa va mai scriu si despre produsele care nu mi se potrivesc.

Apa micelara Garnier pentru ten sensibil se afla in topul preferintelor mele. Uneori o cumpar din supermarket, alteori din magazinele online. Apropo, cumpar acest produs de aici, avand cel mai mic pret din magazinele online. Mereu sunt curioasa sa incerc produse noi, cum a fost si apa micelara Garnier pentru ten gras. Intentionam sa o cumpar, mi-a sarit in ochi intr-o farmacie si am luat-o. Nu as putea sa ma plang impotriva eficientei, deoarece isi face treaba bine si demachiaza impecabil pielea. Cu toate astea....contine alcool. Majoritatea produselor pentru ten gras contin alcool si alti iritanti care usuca tenul. Insa pielea nu are nevoie sa fie uscata. Deoarece pe moment e uscata iar tenul percepe aceasta uscare ca o deshidratare si in dorinta de a hidrata tenul, va produce si mai mult sebum. Deci, va rog sa va feriti de produse care contin iritanti. Oricum, un ten gras nu se va transforma intr-un ten normal, doar datorita unei ape micelare sau unui alt produs de demachiere, ci e vorba de o ingrijire mult mai profunda si mai adecvata. Daca totusi ar elimina alcoolul din compozitie, as mai cumpara acest produs. Pana atunci ii spun pas !
In general, cam toate produsele L'oreal incercate mi-au placut. Din pacate nu si apa micelara Sublime Soft. Am mai avut-o in trecut si am avut o relatie de dragoste si ura, dar am spus sa ii mai dau o sansa. Dar din pacate de data asta nu ne-am inteles absolut deloc. Mi se pare cam lipicioasa, dar trec peste asta pentru ca o clatesc de pe ten. Dar in comparatie cu Bioderma si Garnier, cea de la L'oreal curata mai greu tenul si nu atat de in profunzime. Eficiente mi se pare a fi 7/10, ceea ce pentru mine nu e suficient. Eu folosesc apa micelara si pentru demachierea ochilor, dar de la Sublime Soft ma ustura si nu e o senzatie prea placuta. Insa nu vreau sa imi inchei socotelile cu L'oreal si am vazut ca pe piata au aparut noi ape micelare si chiar vreau sa le incerc, macar o parte din ele. Cine stie ce preferata as putea descoperi :D.

Cam acestea sunt cele doua ape micelare cu care nu m-am inteles deloc. Cu exceptia lor si a celor 3 preferate, am mai incercat destule produse de acest gen, dar nu m-au impresionat, dar nici rau nu mi-ar facut, deci nu avea rost sa le includ in acest articol. Inchei prin a va spune ca acest articol e bazat strict pe parerea mea si pe experientele mele. Nu inseamna ca si la voi e la fel. Daca nu ai folosit Bioderma, dar iti place L'oreal...iti recomand sa incerci Bioderma si sa faci o diferenta. Cred ca ati observat ca mereu ma raportez la Bioderma si asta pentru ca nu am intalnit o alta apa micelara care sa ii ocupe locul fruntas :).

elefant.ro%20


Asadar voi ce apa micelara folositi?
Ce va place si ce nu va place? 

You May Also Like

25 Comments

  1. Eu am una din gama roz de la Yves Rocher cu care nu m-am impacat deloc. Pe acestea nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat apa micelara de la Yves Rocher, dar o pun pe lista :D

      Ștergere
  2. Nu am încercat nici una, dar mi sa terminat apa micelara de la Elmiplant și chiar mă gândeam ce sa îmi cumpăr. cred că o voi incerca pe cea de la Garnier sau Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt preferatele mele Garnier si Bioderma. Dar Garnier varianta roz. Si Nivea imi place mult

      Ștergere
  3. Pe cea de la L'oreal am incercat-o si mi-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Preferata mea este cea roz de la Elimplant, este cea mai eficienta dintre toate.☺️

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am avut-o pe cea roz de la Ganier și acuma o am pe cea de la Bioderma. Nu știu de ce unele persoane le compara, deoarece pentru mine nu au termen de comparație. Cea de la Bioderma e pe departe mult mai eficientă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Când vine vorba de îngrijirea tenului, eu optez pentru produse dermato-cosmetice, nu m-au dezamăgit niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am incercat pe cele 2 nefericite, insa Nivea, Garnier roz si Bioderma mi-au placut si mie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu le am incercat dar apa micelara de la Garnier, varianta roz, este preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am intalnit nici o apa care sa nu-mi placa dar e drept ca nu am folosit prea multe.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu in general nu prea ma inteleg cu apele micelare. Nici nu am gasit una care sa mi se potriveasca pana acum. Dar mai pot cauta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie nu mi-a placut nici cea de la Nivea, iar acum folosesc doar pentru demachierea buzelor pe cea de la Bioderma. In rest, numai lapte demachiant fara parabeni sau alcool

    RăspundețiȘtergere
  12. De la Garnier si eu am avut, dar nu m-a dat pe spate, recunosc. Mi s-a parut ca nu curata suficient de bine.
    Iar de la L'Oreal nu am incercat apa micelara. Cine stie, depinde si de ten, mai mult ca sigur.

    RăspundețiȘtergere
  13. Apa micelară folosesc mai rar, deși știu ca nu e bine. O sa caut apa micelară Bioderma ca să încep un tratament mai complex de îngrijire a tenului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt mare fana a apei micelara Bioderma roz si nu prea incerc alte produse :) Te pup! 😙😙😙

    RăspundețiȘtergere
  15. Le am incercat si eu pe astea
    Garnier a fost ok, de la loreal m a usturat fata :(

    RăspundețiȘtergere
  16. De obicei toata lumea le lauda, ma bucur cand citesc cate un articol sincer ��

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu mă înțeleg bine cu apa micelară Pure Active, însă cea în model roz de la același brand (pentru ten sensibil) mă cam irita, în mod ciudat! Momentan mă împac mai bine cu soluțiile de curățare sau gelurile micelare Yves Rocher. 😘

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am folosit niciuna din cele doua. Imi place mult cea roz de la Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  19. Te inteleg perfect, insa ad vrea sa incerc de la L'Oreal sa vedem.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cea verde de la Garnier am avut-o si eu...dar are alcool la greu si asadar, nu o pot recomanda. Cea roz e cea mai buna de la ei!
    Si de la L'oreal...am incercat 3 si toate mi-au placut. Sa o incerci si pe cea bifazica..mie imi place extrem de mult!

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu nu am incercat nici una dintre aceste 2 produse. Arata interesant si imi place descrierea facuta

    RăspundețiȘtergere