Search

Cum am trimis flori surpriza din Belgia in Romania !

by - miercuri, noiembrie 20, 2019

Acum câțiva ani, când nu erai alături de cineva într-un moment important în viață, trimiteai o scrisoare. Vremurile au trecut și vechile scrisori au devenit acum mesaje digitale. Prin intermediul rețelelor sociale sau prin intermediul unui apel telefonic ne putem transmite gândurile celor dragi. Dar parcă uneori nu e suficient și am vrea să facem mai mult. Am simțit și eu că vreau să fac mai mult în momentul în care prietena mea Alina a absolvit facultatea de medicină. Am sunat-o, am felicitat-o, dar parcă simțeam că nu e suficient, însă din păcate cei 2000 de km care ne despart mă împiedicau să fac ceva mai mult. 

Inițial aș fi vrut să îi cumpăr un cadou de aici și să îl trimit către România, însă nu am știut ce să cumpăr și cum m-am trezit să fac asta cam târziu și coletul ar fi ajuns prea târziu, așa că am renunțat la acest gând. 

Dar nu a fost totul pierdut pentru că am ales să îi trimit un buchet de flori ! Cum? Ei bine nu va gândiți că l-am trimis 2000 de km din Belgia către România ci am apelat la o florărie online care se ocupă de livrare la adresa. Cu florile nu dăm greș niciodată, deci am considerat că e cea mai bună metodă pentru a-i transmite gândurile mele Alinei ! 
E prima dată când apelez la un astfel de serviciu și m-am gândit să împărtășesc această experiență cu voi ! 


Pentru că toate florile sunt frumoase, am zăbovit o perioada pe site pentru a face o alegere și până la urmă am ales o cutie cu trandafiri albi și ciocolată Ferrero Rocher. Mi se par foarte chic cutiile cu flori și sunt mai aparte față de clasicele buchete de flori. Și mai genială mi se pare ideea cu bomboanele de ciocolată. Iar Alina iubește trandafirii albi și ciocolata, așa că am reușit să o surprind într-un mod plăcut și original ! Alături de cutia cu flori am putut să optez gratuit să atașez și o felicitare. Și am ales și această opțiune pentru că am vrut să ii spun încă o dată prietenei mele cât sunt de mândră de ea ! 

Evident prietenă mea a fost foarte plăcut surprinsă de cutia de flori, iar eu am fost foarte mulțumită de serviciile site-ului ! În primul rând m-a încântat faptul că livrarea a fost foarte rapidă iar transportul e gratuit pentru București ! Prețurile buchetelor și a cutiilor de flori e unul mic iar gama foarte largă. Navigând pe site am putut să aleg dintr-o varietate de buchete care de care mai cochete. Am apreciat de asemenea atenția la detalii la fiecare buchet în parte, pentru că surpriză să fie cât mai plăcută! Totul a fost foarte rapid și comod ! Am plătit online cu cardul, iar ei s-au ocupat de livrare ! 



Mă bucur că am descoperit serviciile oferite de livrare flori București și că datorită lor am reușit să îi fac o surpriză plăcută prietenei mele și totodată să îi transmit gândurile mele. Cu siguranță o să mai apelez la ei ori de câte ori am nevoie să fac o surpriză dragă cuiva.

Voi ați apelat la serviciile unei florarii online? Ce părere aveți despre acest mod de a face o surpriză dragă cuiva ?


You May Also Like

14 Comments

  1. Plata cu cardul ne salvează de atât de multe ori!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ca exista posibilitatea de a surprinde oamenii dragi chiar si de la distante mari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred și eu că a fost surprinsă. E un gest frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am apelat, nici nu știam ca se poate, dar chiar e super. 💝

    RăspundețiȘtergere
  5. Drăguț al doilea buchet, nu am folosit astfel de servicii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu folosesc servicii de livrare flori la prietenii din alte orase 😍

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu folosesc servicii de livrare flori la prietenii din alte orase 😍

    RăspundețiȘtergere
  8. Ideea este excelenta, din pacate in orasul meu nu exista un asemenea serviciu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiam ca poti face genul asta de surpriza. Mi se pare o idee geniala

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce bine ca acum exista astfel de servicii. Asa le putem oferi o atentie celor dragi chiar daca suntem departe.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce interesant, se apropie ziua surioarei mele care este tot in Belgia, sunt sigura ca ar surpinde-o astfel de surpriza.

    RăspundețiȘtergere
  12. superb buchetul, cel mai frumos cadou pe care il poate primi o doamna sau o domnisoara!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am primit un astfel de cadou prin posta! Este deosebit!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu stiam de aceste servicii! Tare interesanta ideea lor.

    RăspundețiȘtergere