Search

Reduceri si oferte pe site-ul Notino

by - joi, noiembrie 14, 2019


Începe nebunia reducerilor și curând începe și goana după cadourile de Crăciun, așadar e momentul ideal pentru cumpărături ! În ultimii ani goana după cadouri și reduceri a devenit mai puțîn stresantă deoarece cel puțin în cazul meu magazinele online au întâietate. În acest fel economisesc timpul pierdut în magazine și la cozi interminabile și in plus ofertele magazinelor online sunt mult mai avantajoase decât cele ale magazinelor fizice. 

Despre site-ul Notino v-am mai scris și astăzi va scriu din nou, fiind unul din magazinele online preferate din trei motive : au o gama largă de produse, au prețuri bune și livrează rapid coletele. Iar în perioada reducerilor iubesc și mai mult site-ul și cum acum ne întâmpină cu câteva oferte tentante, am zis să vi le prezint și vouă ! 


  •  Beneficiați de o reducere de 15% la toate parfumurile folosind codul promoțional black în coșul de cumpărături ! Au o gama variată de parfumuri pentru toate gusturile, deci aveți de unde să alegeți. Parfumurile le găsiți dând click aici


  • Faimosul parfum La Vie Est Belle îl găsim acum în haine noi într-o ediție limitată și dacă îl comandați veți primi un mini ruj cadou de la Lancome ! În plus la comandarea parfumului beneficiați de transport gratuit ! Dacă va tentează, parfumul îl găsiți aici



  • Dacă achizionati din produsele selecționate în valoare de 150 lei, primiți cadou un Mystery Bag în valoare de 130 lei. Printre produsele selectate, găsiți multe produse ale brandului Makeup Revolution iar toată gama de cosmetice selecționate o găsiți aici.
  • La achiziția de produse Vichy în valoare de 145 lei, primiți cadou o geantă de cosmetice împreună cu 4 miniaturi de creme și una de fond de ten. Gama de produse Vichy o gășiți aici
    Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apă termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.


  • La achiziționarea oricărui parfum din gama Tiffany&Co. primiți un set cadou Tiffany&Co. intense care conține un mini parfum și un lapte de corp. În plus beneficiați de transport gratuit ! Folosiți codul promoțional TIFF15RO și beneficiați de 15% reducere. Dacă va tentează oferta, parfumurile le găsiți aici.

Legendarele bijuterii Tiffany&Co. definesc topul calității, exclusivității și eleganței acestui meșteșug. Charles Lewis Tiffany, fondatorul brandului, deumit regele diamantelor, a trăit prin pasiunea sa pentru cele mai scumpe pietre prețioase și pentru designul minunat al bijuteriilor sale. Emblematica nuanță de turcoaz denumită Tiffany Blue este și ea un indicativ al luxului. Este omniprezentă, de la cutiile de bijuterii la produse și chiar la designul parfumului. Primele parfumuri au apărut în anii 80 ai secolului trecut - floralul Tiffany pentru femei și picantul Tiffany pentru bărbați. Brandul trateaeza și parfumurile tot ca pe bijuterii, capturând cele mai pure esențe, cea mai exclusivă elegantă care încearcă să creeze prin parfum impresia atingerii unei bijuterii prețioase pe piele.




  • Și pentru că e sezonul lumânărilor, nu se putea să nu beneficiem și de o ofertă la lumânări, nu ? Ei bine, dacă cumpărați trei lumânări Bath&Body Works pe a patra o primiți cadou. Notino ne pune la dispoziție o gama largă de arome, deci avem de unde alege. Toate aromele le gășiți aici


  • Bath&Body Works, dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac că orice zi să fie mai frumoasă ! 

    Sper că v-a fost de folos acest articol și poate chiar v-am inspirat pentru următoarele cumpărături ! Dintre toate ofertele mă tentează foarte mult lumânările Bath&Body Works în principal, pentru că în perioada rece ador lumânările parfumate. Și cu siguranță o să profit și de reducerea de 15% la parfumuri...e prea tentantă să o ratez ! 

    Pe voi ce reducere va tentează? Ce plănuiți să cumpărați de Black Friday ?

      You May Also Like

      32 Comments

      1. Nu am comandat de pe Notino pana acum, dar plănuiesc sa o fac cât de curând.

        RăspundețiȘtergere
      2. Lumanarile si parfumurile ma tenteaza.Pare un site foarte interesant.

        RăspundețiȘtergere
      3. Cea la parfumuri. Să încep pregătirea cadourilor de Crăciun.

        RăspundețiȘtergere
      4. Notino ne răsfață mereu cu reduceri tentante și multe surprize!

        RăspundețiȘtergere
      5. foarte multe reduceri si oferte gasesti pe Notino, merita luate in seama!

        RăspundețiȘtergere
      6. Am o lista lunga de cadouri prin urmare îmi vor fi foarte utile reducerile de la Notino.

        RăspundețiȘtergere
      7. Nu am cumpărat de pe Notino,dar văd că mereu au oferte.

        RăspundețiȘtergere
      8. Deja am pacatuit cu o comanda pe Notino. Am [profitat de reduceri si am mai luat din cadourile pentru Craciun.

        RăspundețiȘtergere
      9. Pe Notino sunt mereu reduceri faine si produse care merita incercate.

        RăspundețiȘtergere
      10. Am profitat si eu de reducerile din aceasta perioada si mi-am mai luat cateva cosmetice.

        RăspundețiȘtergere
      11. mereu au reduceri tentante si nu te poti abtine :) sa profitam!

        RăspundețiȘtergere
      12. M-am obisnuit sa dau comenzi constante pe site-ul lor si cele mai cumparate produse de pe notino sunt chiar parfumurile

        RăspundețiȘtergere
        Răspunsuri
        1. Si eu cumpar multe parfumuri de la ei ! Au preturi foarte bune !

          Ștergere
      13. Nu prea cred in Black Friday, dar eu fac cumparaturi fara sa tin cont de sarbatori, sunt atenta la promotii.

        RăspundețiȘtergere
        Răspunsuri
        1. Trebuie investigate putin ofertele de Black Friday ca sa beneficiem de reduceri bune !

          Ștergere
      14. Mi-am luat un parfum in aceasta perioada de pe Notino, chiar au fost reduceri substantiale.

        RăspundețiȘtergere
      15. Eu am stat foarte cuminte de bf. Adevărul e ca nu aveam nevoie de nimic

        RăspundețiȘtergere
      16. Am si eu o lista tare faina de cumparaturi pentru sarbatori de la Notino!

        RăspundețiȘtergere