Search

Preferatele lunii Aprilie (2012)

by - luni, aprilie 30, 2012

Va rog sa imi scuzati absenta de pe blog...am ramas in urma si cu niste review-uri, dar in seara asta am facut poze produselor si o sa scriu despre ele in curand :)

Asa cum v-am obisnuit..la sfarsitul lunii o sa va prezint produsele preferate..In mare parte produsele sunt cam tot aceleasi, insa o sa va arat produsele noi pe care le-am introdus in rutina mea zilnica :)


Pudra bronzanta Sun-Kissed Glow

Am scris despre ea aici . Am terminat deja una si pe asta am recumparat-o din nou de la Lady's . Mi-a placut prima data si daca tot a venit caldura peste noi am zis ca o sa imi prinda bine :D


Pudra Farmasi

Pudra am primit-o cadou de la Catalina si imi place la nebunie. E prima pudra de la Farmasi pe care o am si cu siguranta o sa o recumpar...are un miros foarte placut si are o acoperire mare. Uneori cand ma grabesc, nu aplic fond de ten ci doar pudra si nu are deloc un aspect prafos :)

Sleek gloss & MUA lipgloss

Despre gloss-ul Sleek am scris aici . Imi place la nebunie si l-am purtat in geanta dupa mine si l-am folosit aproape zilnic:D Ma bucur ca e spornic si nu am folosit mult din el. Rujul MUA il am de ceva timp...nu stiu de ce nu m-a atras inainte...dar acum m-am indragostit de el...nu stiu daca se observa culoarea bine. E un roz deschis cu sclipici prin el. Insa din pacate e foarte moale si s-a rupt :(


Ser revitalizant pentru par rebel si dificil de aranjat

Puteti citi aici review-ul acestui produs .  Produsul a fost cumparat de la Lady's si am inceput sa il refolosesc de cand m-am tuns. Fiind mai scurt imi e mai dificil uneori sa il aranjez..si doar cu ajutorul acestui ser il pot "tine in frau". Il folosesc de obicei dupa ce imi intind parul ca sa nu mi se electizeze si sa se aseze bine. Uneori pe carare "mi se ridica" firisoare de par rebele...si aplic produsul intr-o cantitate mica si nu imi ingrasa deloc parul. :)


Ser pentru varfuri deteriorate

Deoarece folosesc mai des placa de par...si fiind foarte filat parul, varfurile au mai mult de suferit si devin aspre. Aplic produsul dupa ce ma spal pe cap. Cand se usuca parul, varfurile raman putin cam tari...daca trebuie sa plec le masez putin si gata...iar daca nu, le las asa pana dimineata si cand ma trezesc parul e moale :)


Ser No7

Puteti citi review-ul aici . Desi nu am sesizat nici o schimbare asupra tenului, imi place foarte mult ca baza de machiaj :)

Autobronzant white to brown

Eu sunt una dintre persoanele care nu concepe sa vina caldura si sa nu fie bronzata...daca nu am timp sa merg la plaja sau nu am autobronzant, nu ies in rochita sub nici o forma. Si cum am participat la cateva evenimente si nu am avut inca timp de plaja, am apelat la autobronzant. Imi place tare mult, daca e folosit adecvat veti obtine un finish superb. Inainte de a-l folosit, folosesc zat de cafea pentru exfoliere :)
L-am folosit de mai multe ori intr-o luna...insa cand se deschide, raman cateva pete pe piele... Ieri si azi a fost vreme superba, asa ca am mers cu fetele la plaja si acum nu mai am nevoie de el :D Il puteti achizitiona de aici .


Produse Balea


Gelul de dus cu Pitaya mi-a placut tare mult...aproape ca l-am terminat. Cred ca il mai pot folosi o data si gata:D In orice caz..miroase foarte frumos si lasa pielea catifelata.
Crema de maini si lotiunea de corp sunt foarte potrivite pentru aceasta perioada. Au un miros subtil placut, o consistenta usoara, se aplica usor si intra repede in piele :)

Deodorant cu bila :D

Si acest produs l-am primit de la Catalina . L-am folosit aproape zi de zi de cand l-am primit si il ador. Are un miros absolut superb si tine transpiratia in frau :)


Oh So Special


Oh So Special a fost paleta pe care am folosit-o cel mai des, luna precedenta. Are niste culori superbe. Swatch-uri puteti vedea aici.

Care sunt produsele voastre preferate din luna precedenta? Le puteti scrie in comentarii..sunt tare curioasa :D


You May Also Like

0 Comments