Search

Discount parfumeriamea.ro

by - sâmbătă, mai 05, 2012

Am placerea sa va anunt ca incepand cu luna Mai, voi avea deosebita placere sa incep o colaborare cu  http://parfumeriamea.ro/, un site de parfumuri si cosmetice. Periodic voi primi produse pe care sa le testez si pe care o sa vi le prezint in detaliu.
Navigand pe site veti descoperi o sumedenie de produse diversificate pentru orice buzunar si sunt sigura ca veti fi tentate sa comandati, asadar vin si cu un mic cadou pentru voi : am obtinut special pentru voi un discount de 5% pentru orice comanda ce o veti plasa pe parfumeriamea.ro, discount valabil in plus fata de ofertele speciale pe care le gasiti deja  pe site, cum este de exemplu livrarea gratuiuta in toata tara pentru comenzile peste 300 lei.
Codul de discount este BBEAUTY4U (trebuie introdus codul cu litere mari). Codul poate fi folosit oricand cumparati de pe parfumeriamea.ro, accesand "Cosul de cumparaturi", sau la final cand accesati pagina de "Plasare comanda". 

Pe site gasiti disponibile in permanenta cateva mii de parfumuri si de produse cosmetice, de la cele mai populare marci din ambele domenii. Toate comenzile sunt livrate prin Cargus in aproximativ 7 zile, prin plasarea comenzilor voastre la furnizorii si distribuitorii autorizati din Europa pentru marcile respective.

Puteti plasa comenzi si fara sa va faceti cont, dar cu siguranta va deveni magazinul vostru preferat asa ca va puteti face cont inca de la inceput, mai ales ca puteti plati si cu carduri bancare, printr-un sistem securizat de plata implementat prin BCR  si folosit de RDS si Enel.

Va invit sa vizitati site-ul http://parfumeriamea.ro/ si sa imi lasati in comentarii linkuri catre produsele voastre preferate. Sunt tare curioasa ce va face cu ochiul :) Daca va hotarati sa comandati, sa nu uitati de codul de discount mentionat mai sus!!!!

Enjoy shopping!!!!


You May Also Like

0 Comments