Search

Review Tangle Teezer

by - vineri, ianuarie 03, 2014

Cu siguranta ati auzit si voi de renumita perie Tangle Teezer...de pe bloguri, facebook, youtube etc...peria este laudata si iubita de multe femei. Mi-a starnit si mie curiozitatea insa nu puteam sa inteleg ce anume o face atat de speciala...asta pana cand am incercat-o si mi-am dat seama ca nu as mai putea folosi o perie normala.
Tangle Teezer

Tangle Teezer

Peria a fost inventata de Shaun P. care a primit numeroase premii pentru inventia sa. Tangle Teezer a devenit cea mai iubita perie din U.K. si rapid a devenit favorita la nivel global. Si pe buna dreptate a devenit cea mai iubita perie.
Design-ul inovator care imita forma mainii confera usurinta in folosirea ei. Perii sunt inegali si sunt facuti in asa fel incat sa faca fata si celui mai incalcit par fara sa il rupa sau sa il deterioreze. Poate fi folosita atat pe parul ud cat si pe parul uned si impiedica parul sa se electrizeze. In timpul perierii confera si un masaj placut scalpului.
Tangle Teezer

Pe langa pieptanat e foarte utila si pentru intinderea uniforma a balsamului, mastii de par sau a uleiurilor si spray-urilor leave-in.

Fetele care au parul drept sunt norocoase...restul nu prea. Eu fac parte din categoria celor cu un par rebel care necesita multa ingrijire pentru a-l mentine in limitele normale :))). Insa va spun sincer ca peria Tangle Tazeer e chiar extraordinara si imi descalce parul fara sa il rupa. Pe o perie normala ramane destul de mult par dupa ce o folosesc...sunt fire care cad, insa majoritatea se rup. Ca sa nu mai spun ca e mai dureroasa pieptanarea :).

Un alt plus pe care il confer periei Tangle Teezer e faptul ca se curata foarte usor. Periile clasice deveneau o povara cand venea vorba de curatat...mereu trebuia sa apelez la obiecte ascutite gen ace, scobitori, pensete etc. si tot nu se curatau cum ar trebui.

Pe langa calitatea ireprosabila, peria are un aspect feminin si este disponibila in mai multe culori. Peria pe care o detin eu face parte din colectia Elite si e disponibila in 5 nuante : 
 

Recomand Tangle Teezer tuturor persoanelor cu par dificit si nu numai. Pretul unei perii este de 50 lei.
Voi ati folosit acest produs? Ce parere aveti despre perie ?
Tangle Teezer

Va recomand de asemenea si magazinul online Sageco Concept care pe langa peria Tangle Teezer comercializeaza si extensii par natural. Incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic client in Romania brand-ul Herra Hair Perfume.

You May Also Like

0 Comments