Search

O galeata de argila cu farmec...

by - luni, martie 31, 2014

Am adorat mereu mastile de fata chiar daca nu am avut mereu timp sa ma bucur de acest rasfat. Insa mi-am impus ca de 2 ori pe saptamana sa apelez la o masca pentru ten....si uite asa au trecut 2 luni de cand urmez acest program iar tenul meu se bucura.
De curand a intrat in teste pudra de argila Aslavital pe care trebuie sa recunosc ca o ador. Am copilarit cu masca asta...cand eram mai mica mereu ma trimitea mama la farmacie sa ii cumpar un plic de argila si uneori ma rasfata si pe mine cu o masca. Tin minte ca doar pe acestea le folosea si era extrem de incantata.

Cei de la Farmec mi-au oferit ocazia sa aleg un produs pentru testare si bineinteles ca am ales pudra de argila de care trebuie sa recunosc ca imi era dor. Iar surpriza a venit odata cu coletul...am primit o galetuta de 750g de pudra de argila. Imediat dupa deschiderea coletului a urmat dansul bucuriei :)))). Eram neserioasa daca ma bucuram doar eu de produs asa ca am impartit galetuta cu mama care a fost tare incantata dar nu a facut dansul bucuriei :)).


La 10 minute dupa deschiderea coletului eram cu masca pe fata :)

Consistenta e una prafoasa si are mirosul specific argilei.

Am preferat sa folosesc masca de fata in combinatie cu apa plata sau cu o lotiune tonica. Dupa prepararea mastii aceasta arata cam asa :
2 lingurite imi ajung pentru a prepara o masca. Prefer sa adaug cat mai putina apa ca sa nu rezulte o masca prea lichida care sa curga.
Apoi se aplica pe fata si asteptam sa se usuce. In timp ce se usuca o sa simtiti cum se strange fata iar cand e uscata complet o clatiti cu apa calduta.
Rezulta un ten fin si hidratat.

Argila are un efect antioxidant, revigoreaza celulele, avand o actiune cicatrizanta si calmanta.
In plus combinatiile cu argila sunt numeroase in functie de necesitatile voastre. Pentru tenul normal sau uscat puteti amesteca argila cu ingredient nutritiv precum laptele, castravetele, mierea, uleiul de masline etc.
Pentru tenul acneic argila se amesteca cu apa plata iar daca aveti probleme cu excesul de sebum o puteti combina cu sucuri naturale cu proprietati astringente, precum sucul obtinut din lamai, rosii, portocale, castraveti etc.
In cazul cosurilor puteti aplica argila si sub forma de cataplasme locale care se inlocuiesc la 2 ore.

In privinta mastii dureaza aproximativ 15-20 de minute pana se usuca.

Din punctul meu de vedere e cea mai buna masca si are un pret foarte prietenos. Imi place pentru ca argila este un ingredient natural si ne permite sa realizam o multitudine de masti.
O cura cu aceasta masca dureaza 7 zile, dupa care e indicat sa o folositi de aproximativ 2 ori pe saptamana.
Pe piata exista o sumedenie de masti de fata care mai de care mai imbietoare prin miros si ambalaj. Insa sunt pline de ingrediente nerecomandate...peste care nu ne prea uitam fiind impresionate de miros, consistenta si altele. Insa tot ce poate sa ne ofere o astfel de masca e relaxare...foarte putine au efecte benefice pe termen lung. Si eu mai apelez la astfel de masti din comert...insa nu pentru ca ma astept la efecte miraculoase ci doar pentru relax 
Insa pudra de argila ne confera rezultate pe termen lung iar tenul se bucura de beneficiile ei :)

Abia astept sa imi fac cat mai multe masti, iar urmatoarea combinatie de pe lista mea e cea cu lapte.

Produsul se gaseste si sub forma de plicuri iar o cutie de 10 plicuri costa 11,49 lei si pot fi achizitionate din farmacii sau de pe site de aici. Pretul e foarte mic iar un plic de argila va ajunge de 2 ori daca aplicati masca doar pe fata. Uneori eu mai aplic masti si pe gat...insa foarte rar pe decolteu. Pe decolteu prefer sa aplic doar crema hidratanta si atat.
Nu am putut sa urmez cura de 7 zile cu pudra de argila deoarece in zilele in care sunt la lucru ajung la miezul noptii acasa si nu imi prea arde de aplicat masti...nu stiu cum sa fac sa sar mai repede in pat, insa ma bucur de masca in zilele in care sunt libera iar efectele nu au intarziat sa apara. Tenul e revigorat, e curat si sanatos :)

Ati folosit pudra de argila de la Aslavital? Ce parere aveti despre ea?

You May Also Like

0 Comments