Search

Review - Charm d'Orient apa distilata din floare de portocal

by - sâmbătă, martie 29, 2014

Buna dragelor,

In acest articol o sa va scriu despre un produs de care v-ati aratat interesate cand am publicat articolul cu ultimele produse in teste. Mai pe scurt este vorba despre Charm D'Orient apa distilata din floare de portocal. Despre apa distilata mai auzisem insa niciodata nu am incercat una. Am oscilat intre apa distilata din floare de portocal si apa distilata din trandafiri...mi-a fost destul de greu sa ma decid insa pana la urma am ales varianta cu portocale.


Apa distilata este renumita pentru proprietatile hidratante, racoritoare si calmante. Previne mancarimile provocate de arsurile solare si combate aparitia petelor maronii. Se poate utiliza la demachiere, ca tonic sau la prepararea mastilor.
Produsul este recomandat pentru tenul gras, normal si foarte sensibil.

Pentru ca sunt una dintre persoanele care pune pret si pe ambalaj, apa distilata primeste nota maxima din partea mea. Recipientul este dintr-un plastic tare si este prevazut cu o pompita care faciliteaza aplicarea produsului. Consider ca toate produsele cu consistenta apoasa ar trebui sa aiba o astfel de pompita...inclusiv lotiunile micelare pentru ca e foarte utila. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa scap mai mult produs decat era nevoie.
Insa cu ajutorul pompitei dozarea se face exacta....2 pompite sunt ideale pentru a imbiba o discheta demachianta cu suficient produs.

Mirosul este unul placut deloc intepator si din punctul meu de vedere e o combinatie intre portocala si flori de salcam. Florile acelea albe si dulci pe care le papam cand eram mica :)).
Fiind un produs care are la baza 99,5% ingrediente naturale, mirosul nu este deloc chimic.

De cele mai multe ori am folosit produsul dupa ce mi-am demachiat tenul seara si uneori dimineata pentru a sterge de pe ten impuritatile acumulate peste noapte. L-am folosit si in zona ochilor si nu mi-a provocat iritatii, usturimi sau alte reactii. Actiunea acestui produs este asemanatoare unei ape micelare, insa apa distilata confera o senzatie racoritoare si revigoreaza tenul. Dupa o zi obositoare de lucru, mereu intind mana dupa acest produs. Se absoarbe rapid in piele si la cateva secunde dupa aplicarea produsului puteti aplica crema de fata.
Atunci cand sunt nevoita sa stau machiata de dimineata pana seara tarziu...parca imi simt tenul stresat, incarcat si nu are un aspect tocmai placut. Insa apa distilata reuseste sa il revigoreze si imediat arata mai bine. De obicei folosesc o singura discheta imbibata in produs, insa uneori simt nevoia de ceva mai mult si dublez doza.
De asemenea am folosit cateva pompite din produs si pentru prepararea mastii cu argila iar rezultatul a fost un ten hidratant si luminos.
E un produs foarte bun si ideal vara dupa o zi de plaja....pentru ca e revigorant si racoritor in special daca il tinem in frigider. Doar vara...acum nu e cazul.

Ingrediente : 
Citrus aurantium amara (bitter orange) flower water, potasium sorbate, sodium benzonate, citric acid, farnesol, geraniol, linalool.

Produsul face parte din gama de produse naturale de pe site-ul Charm d'Orient :)

Brand :  Charm d'Orient
Numele produsului : Charm d'Orient apa distilata din floare de portocal
Data expirarii : 6 luni de la deschidere
Cantitate : 300 ml
Pret : 79 lei 

Ce spuneti de acest produs? Voi folositi apa distilata?

You May Also Like

0 Comments