Search

Pleci in vacanta? Bioderma te insoteste :)

by - vineri, martie 28, 2014

Cand ma gandesc la Bioderma...mintea imi zboara fara sa vreau la apa micelara. Am folosit destul de multe produse de la acest brand, insa apa micelara a fost prima pe care am incercat-o si de mai bine de 2 ani i-am ramas fidela si o recumpar frecvent. Bioderma a inventat apa micelara, insa pe piata au mai aparut astfel de produse apartinand altor branduri, de care recunosc ca am fost tentata, insa nu le-am cumparat si tot dupa Bioderma am intins mana. Cred ca deja stiti ca este unul din brandurile mele de suflet iar calitatea produselor m-a convins. Produsele se ridica la asteptarile mele, sunt foarte delicate cu pielea iar actiunea lor chiar se vede.

Iar pentru ca Bioderma stie ca noi femeile avem bagajul de vacanta cam neincapator vine in ajutorul nostru prinsa lansarea noilor produse travel size. De multe ori ne confruntam cu problema asta, deoarece nu e tocmai comod sa caram dupa noi flacoane prea mari. In plus daca calatoriti cu avionul trebuie sa stiti ca limita este de 100 ml in cazul produselor. Iar ambalajele goale se dovedesc uneori a fi cam scumpe si nu renteaza.



Fie ca mergeti in vacanta, la sala sau vreti sa testati produsele inainte de a le cumpara full size aveti la indemana solutia :)


Alaturi de binecunoscutele lotiuni micelare Bioderma Sensibio si Bioderma Sebium in varianta de 100 ml, Bioderma a lansat si Atoderm gel de dus 100 ml si Sebium Gel spumant 100 ml.


Atoderm gel de dus 100 ml hidratant pentru pielea uscata si sensibila:
Datorita agentilor hidratanti, Atoderm gel de dus, curata bland pielea si o protejeaza. Efectul sau calmant reduce senzatia de piele care tine. Spuma fina, delicat parfumata, transforma baia intr-un moment de relaxare si placere :)


Sebium gel spumant 100 ml :
Formulat cu substante non-iritante, Sebium Gel Spumant curata delicat pielea, reduce secretia de sebum si purifica epidermul datorita complexului sebo-reglator Fluidactiv. Baza de curatare fara detergent garanteaza o tolerant oculara si cutanta excelenta.

Sensibio H2O : 
Bioderma este inventatorul solutiei micelare. Special formulata pentru pielea sensibila, normala sau uscata, curata delicat fata si conturul ochilor, indepartand machiajul rezistent la apa. Micelele din formula sa atrag si capteaza impuritatile, mentinand in acelasi timp echilibrul curant (fara detergent).
Ingredientii activi cu efect calmant si decongestionant previn si reduc iritatiile.


Sebium H2O :
Curata delicat pielea fara sa o usuce, prin atragerea si captarea impuritatilor si surplusului de sebum. Imbogatit cu agenti activi purifianti, Sebium H2O, curata epidermul in profunzime si regleaza secretia de sebum. 


Produsele le-am primit intr-o gentuta cosmetica foarte frumoasa. Chiar daca am destul de multe aceasta a devenit instantaneu preferata mea :)


Am avut ocazia sa incerc pentru prima data si dischetele demachiante care sunt perfecte. Sunt dintr-un bumbac moale si sunt foarte delicate.

Produsele sunt ideale pentru a fi luate in bagajul de calatorie, la sala sau oriunde considerati ca aveti nevoie de ele. In plus cantitatea de 100 ml e suficient de generoasa si o sa va ajunga pentru o perioada maricica.

Daca inca nu ati incercat produsele, acum aveti ocazia sa le testati pentru ca au un pret modic de doar 15 lei si le puteti gasi in farmacii.

Va invit si pe pagina de facebook Bioderma pentru a fi la curent cu noutatile si cu concursurile organizate.

Ce produse Bioderma iubiti? Sunteti tentante de noile produse travel size?


You May Also Like

0 Comments