Search

Primavara fashion : hainute si bloguri fashion

by - luni, martie 24, 2014

Am asteptat cu sufletul la gura primavara pentru ca in sfarsit nu mai trebuie sa ma infofolesc cu enspe pulovere si pot obta pentru salopete, rochite si bluite vaporoase.
Si cum niciodata nu avem suficiente haine am inceput sa analizez ofertele si noutatile magazinelor online. Mi se pare mai util sa comand hainele online din confortul casei decat sa ma plimb cu orele prin magazine.
Si asa am dat peste site-ul desired.ro unde am gasit cateva hainute la preturi acceptabile si multe modele frumoase.
Pana acum nu eram fana a salopetelor insa acum mi se par practice, comode si frumoase. Dintre modele de pe site acesta mi-a atras atentia :

Mi se pare foarte elegant acest model si as vedea salopeta accesorizata cu o pereche de pantofi rosii si bineinteles buze rosii. Pare un model lejer iar anul acesta neaparat am nevoie de o salopeta de genul.

Pentru ca am o slabiciune pentru rochite, cand am ajuns la categoria asta mi-a fost greu sa ma decid. Nu am un model preferat ci imi plac toate...de la cea mai eleganta rochita la cea mai casual.


Imi plac foarte mult modele girly in nuante colorate cum e cea din imaginea de mai sus. Mi se pare finuta, eleganta si cu stil. Nu as opta pentru multe accesorii in ceea ce priveste rochita iar pantofii si geanta mi-ar placea sa fie in nuante de nude.


Anul acesta mi s-a pus pata pe turcoaz si nu am putut sa trec cu vederea rochita de mai sus. Mi se pare adorabila si potrivita atat pentru zi cat si pentru o petrecere. 

Bineinteles ochii mi-ar ramas la mult mai multe produse insa le-am selectat pe cele pe care mi le doresc cel mai mult si care vreau sa faca parte din garderoba mea. Mereu am adoptat un stil casual/elegant...cu stilul sport nu ma inteleg prea bine. De fapt nu ma inteleg mai deloc.

Moda se schimba de la an la an si mereu am fost de conceptia ca trebuie sa purtam ceea ce ne place si ne sta bine nu ce se poarta. Am intalnit multe persoane care se incapataneaza sa isi cumpere un articol de imbracaminte doar pentru ca e in trend...nu conteaza cat de oribil ii sta.
Insa imi place sa urmaresc site-urile si blogurile de fashion ca sa mai aflu si eu ce se mai poarta si din toate trendurile momentului sa aleg ce mi se potriveste. 
Blogul de fashion al Danei Rogoz e unul din preferatele mele. Imi place atat ea ca si om cat si stilul de imbracaminte pe care il adopta. Nu ma regasesc in toate outfit-urile ei si recunosc ca unele mi se par a fi putin extravagante pentru gusturile mele insa imi place cum imbina stilurile si uneori ma inspir de la ea in alegerea hainelor si a tinutelor.
Site-ul http://www.tendinteinmoda.com/ care ii apartine Danielei este de asemenea unul din preferatele mele. Ii urmaresc postarile si outif-urile si mereu sunt incantata de ceea ce vad. Imi plac combinatiile vestimentare iar majoritatea hainelor sunt superbe :)



Va invit si pe voi sa imi spuneti care sunt obiectele de imbracaminte care va plac cel mai mult si sunt curioasa de asemenea ce bloguri/site-uri de fashion urmariti :)

You May Also Like

0 Comments