Search

Fashion time : Be a star !

by - vineri, aprilie 11, 2014

Cred ca v-am mai spus cat de mult imi place sa fac cumparaturi online...de la cosmetice, la haine, accesorii si altele. Insa nu de oriunde...de cele mai multe ori inainte de a comanda ma informez despre site-ul respectiv, studiez cu atentie produsele iar daca sunt multumita de serviciile lor le raman fidela.

Starshiners.ro este unul dintre site-urile pe care le cunosc de mult timp, insa niciodata nu am dat o comanda....inca :D. Am apreciat foarte mult evolutia site-ului iar acum detine in oferte haine apartinand mai multor branduri printre care si Mexton, BB by Bianca, PrettyGirl etc.

Site-ul dispune de o gama larga de produse si include incaltaminte, accesorii si haine. De asemenea nu e de ignorat categoria promotii, unde gasim hainute cu preturi reduse.
Pacat ca iarna a trecut, pentru ca mi-ar fi placut foarte mult acest palton :

Nuanta, croiala si materialul sunt cu adevarat superbe :)

Insa am pus ochii pe o rochita BB by Bianca Dragusanu si am zis sa v-o arat si voua :
Cand au aparut rochitele si topurile cu peplum sincer nu m-au atras deloc si a durat ceva pana m-am decis sa achizitionez un articol de genul iar prin iarna mi-am luat prima rochita, apoi a urmat un top...iar acum mai vreau :))).

Puteti accesa si categoria de articole noi, unde veti gasi hainutele care au fost adaugate recent pe site. Articole in ton cu moda si de sezon. Aici am zabovit mai mult timp pentru ca absolut toate hainutele sunt frumoase. Am mai intrat pe o gramada de site-uri insa Starshiners are ceva care ma atrage ca un magnet...mi se par absolut mirifice hainutele lor :).

Sunt activi pe piata din anul 2008 iar in prezent au devenit un brand cunoscut in randul femeilor din Romania, deoarece articolele pe care le comercializeaza sunt de calitate superioara iar preturile sunt accesibile.
Taxa de transport este de 15 lei, indiferent de localitate, comenzile cu valoare de minim 300 lei au taxa de transport 9 lei iar comenzile de minim 500 lei beneficiaza de transport gratuit. Coletele se trimit prin curier si in 24-48 de ore in zilele lucratoare veti primi hainutele :).

In incheiere am facut un colaj cu cateva hainute frumoase care mi-au intrat la suflet :)

Pantofi  !! Pantofi!!! Cati mai multi pantofi vreau :))



Pana acum nu am acordat mare atentie camasilor si sacourilor insa acum mi se par magnifice. Modele din poza de mai sus sunt foarte frumoase si merita toata atentia.




Si rochitele alese mi se par foarte feminine, elegante....sublime intr-un cuvant :)


Voua ce haine va plac de pe Starshiners.ro? Ati comandat pana acum de pe site?

You May Also Like

0 Comments