Search

Review - benzi epilatoare Gerocossen

by - marți, aprilie 08, 2014

Cand vine vorba de indepartarea pilozitatii de pe corp, ma iau durerile de cap uneori. De-a lungul timpului am incercat cam toate metodele...la inceput foloseam aparatul de ras, insa parul se incapatana sa isi arate tepii a doua zi dupa epilare si in plus crestea din ce in ce mai des si am renuntat. Mai apelez la metoda asta cand sunt pe fuga si trebuie sa ma epilez rapid.
Apoi am cochetat cu ceara la cutie si s-a lasat cu arsuri, neindemanare si o baie plina de ceara pe jos. A fost singura experienta de acest gen...mi-a fost frica sa o mai repet si cred ca motivele sunt evidente :)). La cosmeticiana nu merg pentru ca sunt mai pudica cand vine vorba de chestii atat de intime si nu m-as simti in largul meu. Asadar acum 5 ani mi-am cumparat epilatorul Phillips Satinelle pe care il am si in prezent si inca merge la fel de bine si imi place.

Cu benzile depilatoare am mai incercat sa ma epilez dar nu tin minte din ce motiv am renuntat la ele. Insa am revenit la aceasta metoda si doresc sa va scriu despre benzile pe care le folosesc in acest moment.

Este vorba despre benzile depilatoare Gerrocosen cu Orhidee.
Pachetul contine 12 benzi si 2 servetele imbibate in aloe vera pentru a indeparta urmele de ceara ramase.

Cum le-am folosit
* Pentru efecte optime se recomanda ca firul de par sa aiba in jur de 3-5 mm
* Am frecat in maini benzile cam 15  secunde ca sa se incalzeasca ceara, am separat benzile si le-am aplicat in sensul cresterii parului
* Pret de cateva secunde am netezit zona....si am tras in sensul opus cresterii firelor de par
* De obicei le folosesc dupa ce ies de la dus, pentru ca mi se deschid porii iar operatiunea este mai putin dureroasa si in acelasi timp mai eficienta. Insa e important sa va stergeti pielea bine inainte de a folosi benzile.
* Servetelele sunt foarte imbibate in aloe-vera si curata cu succes ceara ramasa

Impresii
Am folosit benzile si in zona axilei si dintr-o singura miscara am smuls toate firele de par. Inghinal nu le-am folosit pentru ca mi-a fost frica :D.
Pe picioare a fost putin mai mult de munca. Am folosit 2 benzi pentru fiecare picior iar eficienta benzilor a fost de 80-90% . Firele care sunt mai mici au ramas acolo. Insa m-am bucurat pentru ca operatiunea de epilare nu e deloc dureroasa asa cum ma asteptam. Efectul acestei metode de epilare dureaza aproximativ 2 saptamani....2 saptamani fara griji :D. Un alt avantaj este faptul ca firul de par creste mai rar si mult mai subtire. Dupa ce repetati procedeul de 2-3 ori nici nu o sa mai simtiti durerea deoarece si radacina se slabeste.

Mi-au placut pentru ca sunt blande cu pielea, nu mi-au provocat deloc iritatii. Epilatorul are tot o eficienta de 80-90% pentru ca parul prea scurt ramane tot acolo si nu am rabdare sa stau sa imi creasca tot. Insa spre deosebire de epilator de la benzile depilatoare nu m-am trezit cu foliculita, ceea ce e un mare plus.
Insa avand in vedere ca epilarea cu benzi dureaza ceva mai mult, cand sunt in graba apelez tot la epilator. Cand am timp optez pentru benzi tocmai pentru a evita nesuferita de foliculita care odata aparuta...greu mai dispare.

!!!!!!!
Daca folositi benzi depilatoare e recomandat sa faci mai intai un test pe o portiune mica iar daca in 24 de ore nu apare nici o alergie le puteti folosi linistite.
In plus evitati folosirea benzilor daca aveti pielea irita, arsuri de la soare sau varice.
Nu folositi nici un fel de creme/uleiuri inainte de folosirea benzilor.

Brand : Gerocossen
Denumirea produsului : Benzi Depilatoare Gerocossen cu Orhidee si parfum de fructe polineziene
Cantitate : 12 benzi + 2 servetele
Pret : 15 lei
Produsul poate fi cumparat din supermarketuri sau de pe site-ul Gerocossen de aici 
Nota mea : 8/10

Voi pentru ce metode de epilare optati?
Benzi depilatoare ati folosit?

Va astept cu drag parerile :)

You May Also Like

0 Comments