Search

Review - Lapte demachiant Bioten cu miere si cimbrisor

by - miercuri, aprilie 30, 2014

Demachierea este primul pas in ingrijirea tenului. Inainte de toate trebuie sa ne asiguram ca ne curatam tenul de tot machiajul si de toate impuritatile. Apoi urmeaza hidratarea...insa baza porneste de la demachiat. Eu am o obsesie cand vine vorba de demachiat si mereu simt nevoia sa imi simt tenul extrem de curat.
De aceea folosesc demachiant crema, lotiune micelara si apoi gel de curatare. Am nevoie de toti pasii pentru a-mi simti tenul absolut curatat. Apoi urmeaza lotiune tonica, crema de fata, de ochi etc....asta deja e alta poveste.

In momentul de fata folosesc laptele demachiant Bioten cu miere si cimbrisor. Produsul este destinat tipului de ten normal/mixt si m-am inteles de minune cu el. Eram foarte curioasa in ceea ce priveste gama de produse Bioten pentru ca nu le-am incercat pana acum. Mi-am dorit si lotiunea tonica din aceeasi gama, insa din pacate nu era pe stoc la momentul respectiv, insa in mod cert o voi cumpara in cele din urma :)

Lapte demachiant Bioten cu miere si cimbrisor

In primul rand trebuie sa marturisec ca mirosul m-a dat pe spate....e absolut fenomenal. Nu e deloc deranjant ci e foarte placut. Ambalajul e din plastic tare si rezistent, deci fara griji ca ramanem fara capac cum mi s-a mai intamplat :)).

Laptele demachiant il folosesc in 2 moduri in functie de dispozitia care o am : 
1. Aplic demachiantul crema pe o discheta demachianta si masez tenul pana cand indeparteaza tot machiajul. Uneori e nevoie de o singura discheta demachianta, alteori de mai multe.
2. Aplic demachiantul direct pe fata, apoi cu mainile umede masez usor pana cand demachiantul se amesteca cu machiajul. Dupa care cu ajutorul unui burete de celuloza ud sterg de pe fata demachiantul cu tot cu machiaj. Si in acest caz, uneori operatiunea trebuie repetata in functie de machiaj.
Indiferent de metoda de demachiere pentru care am optat, laptele Bioten nu m-a dezamagit si am fost incantata de actiunea lui.

Produsul mai promite de asemenea sa hidrateze si sa improspateze tenul. In acest caz imi e greu sa ma exprim pentru ca clatesc mereu de pe fata produsele demachiante. Cam asta e rostul gelului de curatare in cazul meu....sa indeparteze orice urma mica de machiaj daca a mai ramas si sa clatesc de pe ten produsele demachiant.
Insa Bioten se simte ca e hidratant pentru ca e bland cu tenul, curata delicat si nu lasa senzatia de piele care tine. Din punctul meu de vedere e un produs bun si eficient.
Lapte demachiant Bioten cu miere si cimbrisor

Despre acest produs am mai citit cateva pareri iar unele au facut referire la faptul ca sunt dezamagite de faptul ca laptele demachiant Bioten nu actioneaza la fel de bine in cazul demachierii ochilor. Insa dragelor, aici simt nevoia sa fac o paranteza si sa mentionez faptul ca produsul nu este destinat pentru demachierea ochilor ci pentru demachierea tenului. Deci nu e corect sa ii oferiti o bila neagra pentru ca nu demachiaza machiajul ochilor. Va spun sincer ca nici macar nu l-am incercat in acest sens, pentru ca nu ii vad rostul. Este un demachiant de fata, deci nu ma pot astepta de la el sa imi demachieze ochii.
Zona ochilor e mai sensibila si nu ma impac prea bine cu demachiantele crema in acest sens. Mereu optez pentru demachiant bifazic in cazul machiajului rezistent la apa, sau la lotiunea micelara in cazul unui machiaj simplu.
Din partea mea primeste nota maxima pentru ca este un produs eficient, economic, are un miros frumos si un pret prietenos. Chiar e un produs care merita si sunt foarte curioasa sa incerc si lotiunea tonica din gama cu miere si cimbrisor. O sa revin cu pareri si in cazul ei.

Produsul poate fi cumparat de aici la pretul de 13 lei. Are un gramaj de 200 ml si expira in 12 luni de la deschidere.



Ingrediente : 
Aqua, Paraffinum liquidum, Flyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Tocopheryl acetate, Thymus Vulgaris Flower/Leaf extract, Gluconolactone, Mel extract, Calcium gluconate, Ceteareth-12, Cetyl palmitate, Dimethicone, Dicaprylyc ether, Parfum, Dehydroxanthan gum, Propylene glycol, Carbomer, Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin,Sodium hydroxide, Sodium  benzoate, Methylisothiazolinone


Voi folositi lapte demachiant? Care e preferatul vostru?
Pe acesta de la Bioten l-ati incercat?

You May Also Like

0 Comments