Search

Apa demachianta Petale d'Íris - Cattier

by - joi, octombrie 30, 2014

Buna dragelor,
Astazi am revenit cu un nou review. Review pe care trebuia sa il scriu de ceva timp, dar am uitat de el printre picatele si printre toate articolele pe care le-am scris caci la un moment dat am ramas rau de tot in urma.
Dar nu e tarziu nici acum pentru acest articol, pentru ca produsul e bun si merita atentia noastra. Inainte de va spune parerea mea despre el. haideti sa vi-l prezint :). Astazi vorbum despre demachiantul bio Cattier.


Iata cum suna descrierea oficiala :

Apa demachianta Cattier cu apa florala bio de musetel si albastrele elimina usor machiajul si calmeaza pielea din jurul ochilor.
Demachiantul a fost conceput special pentru a elimina machiajul de pe pleoape, Imbogatit cu musetel si apa florala bio de albastrele, calmeaza pielea din jurul ochilor, este foarte racoritor si potrivit pentru persoanele cu pielea sensibila. Inlatura si machiajul rezistent la apa.

Acestea fiind spuse sa vedem si care e parerea mea referitoare la acest produs :). M-am bucurat foarte mult cand am vazut ca are in compozitie musetel pentru ca foloseam acest ceai pe post de lotiune tonica si era foarte bun. In plus aplicam plicurile de ceai pe ochi pentru a diminua cearcanele, ceea ce ii facea sa arate mai odihniti.

Demachiantul Cattier are un miros subtil, placut care nu deranjeaza deloc. Inlatura foarte bine machiajul si nu provoaca usturimi. Se pare ca in ultimul timp am devenit din ce in ce mai sensibila in ceea ce priveste demachierea ochilor si cum simt ca un produs imi provoaca usturimi nu il mai folosesc, pentru ca ma irit.

Ca si eficacite, actioneaza similar unui demachiant bifazic, insa acesta nu e deloc uleios. Machiajul rezistent la apa nu are nici o sansa in fata lui si il elimina complet. De obicei tin pe pleoapa, cateva secunde discheta demachianta imbibata in produs ca machiajul sa se inmoaie si apoi sterg cu miscari fine.

In plus nu usuca deloc pielea din jurul ochilor si nu am avut nici o reactie adversa de cand il folosesc, deci m-am inteles de minune cu acest produs, si vi-l recomand cu mare drag daca aveti ochii sensibili.

M-a incantat foarte mult modalitatea de dozare. Are o gaurica prin care iese produsul, care nu e nici prea mica, nici prea mare astfel incat sa risipesc produs. De asemenea ambalajul e rezistent si chiar dragut :).



Ingrediente :
Aqua, Centaurea Cyanus Extract*, Anthemis Nobilis*, Glycerin, Sodium Cocopolyglucose Tartrate, Diglycerine, Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Lactic acid. (*) din agricultura bio 98,5% ingrediente naturale 12,5% ingrediente biologice.

Are 150 de ml si costa 36 lei. Poate fi achizitionat de pe site-ul biobeauty.ro. In plus pentru ca tot vine iarna si avem nevoie de produse care sa ne hidrateze va recomand cu mare incredere sa apelati la uleiul de argan. Pe site beneficiati de o oferta si daca cumparati produse in valoare de 200 de lei din categoria boutique dárgan, primiti cadou un ulei de argan la 50 ml. Bineinteles site-ul va pune la dispozitie o gama larga si variata de produse bio, in functie de necesitatile voastre :)


Demachiantul e primul produs pe care il incerc de la Cattier si sunt curioasa si de alte produse, asadar daca aveti recomandari pentru mine nu ezitati sa le lasati in comentarii.
Acest demachiant l-ati folosit?
Daca nu, ce demachiant pentru ochi folositi?

You May Also Like

0 Comments