Search

Produsele preferate ale lunii octombrie - 2014

by - vineri, octombrie 31, 2014

Va mirati ca vedeti postarea asta pe blog? Da...si eu :))). Asta pentru ca nu v-am mai prezentat produsele preferate ale lunii anterioare de foarte mult timp. Insa din nou sper sa ma tin de aceasta postare. Pentru ca voua va place acest gen de articol, pentru ca mie imi era dor sa il scriu, iata-l gata scos de la cald.
Sincer mereu mi-a fost greu sa scriu aceasta postare cu preferate. Pentru ca imi vine pur si simplu sa fac poze tuturor produselor. Pentru ca da....folosesc multe produse lunar, insa incerc sa vi le arat doar pe acelea de care am abuzat la propriu :)
Asadar va propun sa sa incep sa va prezint produsele pentru ca am tendinta sa ma intind prea mult....ca de obicei :))). Produsele o sa vi le prezint in ordine aleatorie :)


 Am abuzat foarte mult de balsamurile Tender Care de la Oriflame. Pana acum am folosit doar de la Avon, insa mi se par similare ca si calitate. Am ales varianta clasica si pe cea cu cocos. Insa o prefer mai mult pe cea clasica, cea cu cocos fiind putin cam prea aromata. Insa sunt ideale acum ca frigul a venit pe noi. Le folosesc in special pe buze si pe maini cand mi se usuca prea tare. Intra mai greu in piele, deci le aplic mai des seara.

 Luna octombrie mi-au intrat la suflet 2 rujuri Avon in nuante foarte frumoase. Cel din stanga e nuanta rose mauve si pe buze se vede putin mai inchis decat apare in poze. E un mov rozuliu foarte frumos si potrivit pentru aceasta perioada. Cand am vrut ceva mai discret pe buze am optat pentru rujul din gama Extra Lasting in nuanta sunskissed ginger. E o nunata de roz spre piersica, insa mult mai deschisa decat in poze. E un ruj hidratant, dar din pacate nu rezista mai deloc pe buze.

 Cred ca nu mai trebuie sa mentionez ca am folosit intens corectorul de la Oriflame din gama The One, pentru ca se observa ca s-a dus scrisul de pe ambalaj. Nu cred ca v-am mai spus dar am cam renuntat la fond de ten. Tenul meu radiaza in urma folosirii unui produs despre care o sa va scriu curand, asa ca nu mai prea am ce sa maschez cu fond de ten. Si ma simt foarte bine, pielea respira si sunt mandra de aspectul tenului meu. Daca inainte nu foloseam foarte des corector pentru ca fondul de ten acoperea micile cearcane pe care le aveam, acum folosesc zilnic iar acesta chiar imi place. La inceput nu am fost foarte incantata de el, insa pe parcurs ne-am imprietenit.

 Daca tot a venit gerul, a venit si timpul sa revin la cremele de maini. De aceasta data am ales una de la Nivea care imi place la nebunie. Miroase superb, se absoarbe rapid in piele si e foarte hidratanta. Nu promit insa ca ii raman fidela pentru ca tind sa le schimb mereu :))). La fel ca sampoanele :P.

 Lotiunea micelara Bioderma destinata tenului deshidratat nu mai are nevoie de laude pentru ca ati citit parerea mea despre ea aici. Daca nu ati citit review-ul, ar fi bine sa o faceti pentru ca e un produs foarte bun si merita atentia.

 Toata luna octombrie am folosit cu strictete spray-ul pentru descurcarea parului de la Avon. Nu am avut mari asteptari de la acest produs, insa m-a surprins cat e de bun. Intr-adevar descurca parul si e mana cereasca daca aveti parul ondulat. In plus are un miros de piersica care se pastreaza in par. E un produs bun, ieftin si cu siguranta il voi mai cumpara.
 Pentru ca mi-am propus sa fiu mai disciplinata, am decis sa incerc sa abuzez mai mult timp de o lotiune de corp ca sa mai termin din ele ca am prea multe :)). Asa ca in luna octombrie mi s-a pus pata pe crema de corp Little Black Dress. Ador parfumul....ador si crema de corp. Mirosul e identic, se mentine pe piele destul de mult si e suficient de hidratanta. Mai am putin din ea si curand o sa o vedeti in postarea cu produse terminate.

Am folosit zilnic si parfumul Guess Seductive care pe langa ambalajul superb, are si un miros extraordinar. E usor dulceag si potrivit pentru aceasta perioada pentru ca e puternic. Are o rezistenta buna, insa nu va spun mai multe pentru ca ii voi dedica in curand un review :).


Si cam acestea sunt produsele pe care le-am indragit cel mai mult in luna octombrie.

De asemenea toata luna am savurat serialul "Drop Dead Diva" si mi-a placut mult. Acum e gata si sunt in cautarea unui nou serial. Daca aveti recomandari pentru mine v-as fi  recunoscatoare:*



Va invit sa imi spuneti si voi care au fost produsele voastre preferate si daca ati incercat vreunul din produsele pe care vi le-am prezentat :*

You May Also Like

0 Comments