Search

Review - Sampon Salon Hits 11 Beneficii

by - joi, februarie 05, 2015

De aproximativ 2-3 saptamani parul meu se rasfata cu noi produse despre care e timpul sa va vorbesc, pentru ca deja am reusit sa imi formez o parere despre ele. Parul meu este rasfatat de produsele Salon Hits 11 Beneficii. Din acest set face parte un sampon, o masca de par si un tratament leave-in. Setul costa 100 lei si poate fi achizitionat de pe site-ul triodeluxe.ro, mai exact de aici. Le gasiti si separat, daca sunteti interesate doar de unul din produse. Produsele Salon Hits sunt foarte populare in SUA.
Am avut ocazia sa le incerc pe toate 3 si trebuie sa va spun ca mi-au placut la nebunie. O sa vi le prezint separat in 3 articole, ca sa nu fac o postare kilometrica.
Asadar primul produs despre care o sa va vorbesc este samponul Salon Hits 11 Beneficii.

Ambalajul produselor e unul foarte frumos, profesional. Iar calitatea e pe masura :).

Eu am parul cu tendinte de ingrasare la radacini iar pe lungime si la varfuri tinde sa se usuce din cauza decolorarii. De aceea mereu am cautat sampoane care sa confere hidratare parului si in acelasi timp sa fie bland cu scalpul, sa nu imi provoace mancarimi sau matreata.
Are un miros foarte frumos, nu stiu exact cu ce sa il asociez, dar e foarte placut si se mentine in par.


Este un sampon dedicat parului uscat si deteriorat. Are o formula cremoasa, repara si hidrateaza parul datorita Pro Vitaminei B5, aminoacizilor de matase si uleiurilor esentiale. 
Beneficii : repara si hraneste, previne despicarea varfurilor, intareste parul, echilibreaza pielea scalpului, reduce efectele dure ale apei care usuca parul, repara semnele de imbatranire a parului, ofera stralucire, efect anti-electrizare, netezire, catifelare, da forma si volum, curata delicat fara a deteriora parul.

Inca de la primele utilizari am sesizat ca intr-adevar curata foarte bine parul si il hraneste in profunzime. Nu incurca deloc parul in timpul spalarii. Mi s-a parut ciudat acest lucru pentru ca de obicei dupa ce ma spal pe cap, nu am nici o sansa sa imi trec mainile prin par, inainte de a aplica masca, pentru ca mi se incalce parul, din cauza faptului ca e natural.
Ei bine, dupa ce am clatit samponul Salon Hits 11 Beneficii, am fost placut surprinsa sa constat ca parul e moale, nu e deloc incalcit si imi puteam trece degetele prin el, ca si cum as fi folosit deja balsam. Initial am crezut ca e un sampon 2 in 1, ca are si balsam in compozitie. L-am intors pe toate partile si nu, nu are balsam in compozitie.

Ei bine, a fost dragoste la prima vedere si inca de la prima utilizare mi-a demonstrat ca e un sampon profesional, care intr-adevar ajuta parul.

Spala parul foarte bine si nu mi-a provocat matreata sau alte iritatii ale scalpului. Este formulat foarte bine, lasa parul moale, stralucitor si hidratat. Iar aceste efecte se mentin pana la urmatoarea spalare. Am sesizat ca parul mi se aseaza mai bine, nu se electrizeaza iar varfurile care candva au fost mai aspre, acum dau semne de revenire si arata mult mai bine, fiind hidratate.


Are o consistenta cremoasa iar produsul are culoarea mov :). E matasos si spornic, fiind necesar putin produs pentru o spalare.

Sunt foarte incantata de acest produs si dupa 2 saptamani de utilizare am observat schimbari in bine la parul meu : isi pastreaza luciul natural, e mai sanatos, e matasos, revitalizat si hidratat. E un produs foarte bun si ma bucur ca am avut ocazia sa il incerc. 

Are un gramaj de 300 ml si poate fi achizitionat la pretul de 26 lei. Nu mi se pare deloc scump si chiar merita avand in vedere beneficiile pe care le aduce parului.

Sunt curioasa daca l-ati incercat, sau daca v-ati dori sa il incercati, asa ca va astept cu drag comentariile :).
Ati auzit pana acum de produsele Salon Hits?

You May Also Like

0 Comments