Search

Tag - Arome de iarna

by - sâmbătă, februarie 07, 2015

De curand am primit un tag de la Lorena care se numeste "Arome de iarna". Iarna nu e anotimpul meu preferat....nu a fost niciodata. Insa sunt totusi cateva lucruri pe care le iubesc in acest anotimp si prin intermediul acestui tag o sa le impartasesc. Pe aceasta cale ii multumesc din nou Lorenei penru invitatia la tag :*


Parfumul preferat
N-as putea spune ca am un parfum preferat pe care il folosesc in fiecare iarna. Insa in general imi plac parfumurile mai tari cu iz dulceag. In aceasta iarna am folosit cu mare spor parfumul Guess Seductive, despre care v-am povestit mai multe aici.


Rujul preferat
Nu pot sa spun ca am un ruj preferat pentru ca toate din colectia mea imi plac in egala masura. Insa culorile pe care le port variaza in functie de anotimp si uneori de starea de spirit. Cel mai des iarna optez pentru nuante de rosu sau visiniu. Mi se pare ca buzele rosii se incadreaza cel mai bine in peisajul de iarna :).


Oja preferata
Si in acest caz o sa spun tot nuantele de rosu in ceea ce priveste unghiile. De fapt e culoarea mea preferata pentru unghii...dar iarna abuzez cel mai mult de aceasta nuanta. In aceasta iarna am folosit destul de mult o oja rosie de la Kallos. E o nuanta sangerie, superba.


Bautura preferata
Fara indoiala vinul fiert cu scortisoara. Ador mirosul, ador gustul, ador sa il savurez :)


Mancare preferata
Hmmm....greu de spus ca am o mancare preferata. Totusi o sa mentionez cartofii la cuptor pe care ii mananc cu unt :). Sunt un deliciu si doar iarna ii gatesc :).

Pulover preferat
Nu am un pulover preferat, insa iarna ador puloverele lungi si rochiile tricotate. Cu o pereche de dresuri mai groase, cizme si pentru mine e tinuta ideala iarna :). Ca de obicei optez pentru un stil casual/eleganta. 



Si cam acestea sunt preferintele mele cand vine vorba de iarna :).
Invit si bloggeritele care nu au facut acest tag sa raspunda intrebarilor daca le plac :).
Astept si de la voi dragilor sa imi raspundeti la aceste intrebari in comentarii.
Sunt curioasa de preferintele voastre :*

Va pupacesc :*

You May Also Like

0 Comments