Search

Exfoliant cu mango si iasomie - Treets

by - marți, martie 24, 2015

Acum ceva timp v-am prezentat spray-ul de camera cu Iasomie si Ylang Ylang, care apartine brandului Treets. Astazi vreau sa va vorbesc despre un alt produs care apartine aceluiasi brand...un produs care m-a cucerit de-a binelea. Imi place sa descopar produse noi, branduri noi. E la fel de mare fascinatia ca atunci cand un copil mic primeste o jucarie noua :). Cel putin eu asa ma simt.

Despre exfoliere v-am mai vorbit pe blog, insa as dori sa subliniez inca o data importanta ei. E indicat sa ne exfoliem tenul si corpul aproximativ de 2 ori pe saptamana, pentru a indeparta celulele moarte. In plus exfolierea ajuta la o mai buna circulatie a sangelui si ajuta pielea sa arate mai bine, sa fie mai catifelata. Exfolierea corpului e la fel de importanta ca exfolierea tenului si va recomand sa aveti si un astfel de produs in baie.

Momentan eu folosesc un exfoliant de corp cu zahar cu extract de mango si iasomie. Fara sa exagerez macar putin, va spun sincer ca e cel mai delicios exfoliant pe care l-am folosit vreodata. In continuarea articolului o sa aflati si de ce :).


Exfoliantul cu mango si iasomie Treets, contine minerale marine care exfoliaza pielea si o lasa foarte matasoasa.  Produsul nu contine parabeni, coloranti, silicon sau SLS. 
Pe langa calitatile sale de exfoliere, are si un efect antioxidant, datorita extrasului de mango care este bogat in fibre, vitamina A si vitamina E.

Este un produs ideal pentru momentele in care doriti sa va rasfatati. Are un miros atat de frumos, incat imi vine sa il mamanc. Miroase foarte tare a mango...e ca si cum ai mirosi fructul. Nu se simte nici un alt miros sintetic. Aroma lui e de-a dreptul imbietoare.

Are o consistenta densa si este foarte spornic, deoarece e nevoie de putin produs pentru o utilizare.


Exfoliantul este foarte abraziv, insa in contact cu pielea, dupa ce este masat, se transforma intr-un ulei fin si hidratant. Se intinde foarte usor pe piele, de aceea e nevoie de o cantitate mica. Nu agreseaza pielea si este recomandat si pentru pielea sensibila. In prima faza elimina celulele moarte si apoi hraneste pielea. 
Dupa utilizarea lui nu am mai simtit nevoia sa aplic si o lotiune de corp, deoarece pielea ramane hidratata si mirosul placut se mango se pastreaza. Insa daca aveti pielea mai uscata, puteti aplica si lotiune de corp dupa utilizare :). In cazul meu nu am simtit nevoia.

Are un gramaj de 350 ml si costa 63 lei. Momentan il puteti gasi la reducere pe site-ul rolplant.ro si costa doar 40 lei. Poate fi achizitionat de aici. E un exfoliant foarte bun si vi-l recomand cu mare drag. M-a cucerit atat din prisma eficientei cat si a mirosului. Daca si voua va place sa va rasfatati, cu siguranta va fi pe placut vostru :).

Voi ce exfoliant de corp folositi?
Pe acesta l-ati incercat?


You May Also Like

0 Comments