Search

Rutina mea de ingrijire a tenului - Seara

by - duminică, martie 22, 2015

Acum ceva timp v-am prezentat rutina de ingrijire a tenului de dimineata si in acest articol o sa va prezint produsele pe care le folosesc seara. Daca ati ratat articolul precedent il puteti citi aici. Dupa cum am mentionat si anterior, periodic produsele pe care le folosesc se schimba in functie de nevoile tenului....si de curiozitatile mele :D. 

1. Demachierea ochilor
Apa demachianta Petale D'Iris - Cattier
Review aici

Primul lucru pe care il fac e sa imi demachiez ochii. Momentan folosesc demachiantul de la Cattier, care imi place tare mult. Curata foarte bine machiajul si e bland cu ochii :).

2. Demachierea tenului
Lotiuni micelare : LÓreal, Garnier, Bioderma si Blanchette
(click pe nume pentru a citi review despre fiecare)

Dupa cum se observa sunt obsedata de lotiuni micelare. De cand le-am folosit prima data acum cativa ani, nu au mai parasit rutina mea de ingrijire a tenului. In momentul de fata am 4 iar preferatele mele sunt Bioderma Hydrabio si Garnier. Lotiunea Blanchette am cumparat-o din curiozitate, are un pret mic si am zis sa o incerc. Nu m-a incantat prea mult, o folosesc rar de tot. Curata bine tenul...insa ma deranjeaza ca e mult prea parfumata. Cea de la L'Oreal e buna si ea, dar nu ma incanta foarte mult. Aproape o termin si inca nu sunt decisa daca o recumpar sau nu.

3. Curatarea tenului
Gel de curatare Garnier Pure Fruit Energy - review aici
Garnier Pure Matte-Brussher - review aici

Dupa ce imi demachiez tenul, il spal si cu un gel de curatare neaparat. Doar asa il simt perfect curat. Prima data folosesc gelul de curatare Pure Energy de la Garnier iar apoi il folosesc pe cel cu periuta. Are perii din silicon foarte moale, maseaza usor tenul, curatara porii si il lasa foarte fin. Ambele produse sunt pentru tenul gras/mixt si sunt multumita de ele. Gelul de curatare Matt-Brusher e cea mai buna descoperire si nu am de gand sa renunt la el. Mai este o varianta cu un alt model de periuta si intentionez sa il cumpar si pe acela.

4. Tonifiere
Apa de Melisa
review aici

Dupa ce tenul e complet curat, il usuc cu servetele cosmetice de unica folosinta prin tapotare si apoi ma asigur sa ii confer tonifiere. Pentru acest pas, momentan folosesc apa de Melisa. Lumineaza tenul, il hidrateaza si il ingrijeste. E un produs bun si ieftin.

4. Hidratare
Crema de noapte Eucerin Volume Filler - review aici
Ser tratament cu venin de albine Apimond - review aici

Dupa cateva minute dupa ce tenul absoarbe complet apa de Melisa, aplic serul tratament cu venin de albine de la Apimond. E un ser bun, chiar am observat rezultate de cand il folosesc. E foarte apos si desi ar parea ca patrunde repede in piele nu e chiar asa. Tenul ramane putin lipicios si abia dupa aproximativ 10 minute aplic crema hidratanta. Cand sunt foarte obosita nu am rabdare sa las serul sa patrunda in piele si uneori sar peste el si trec la crema de noapte.

Si cam acestea sunt produsele pe care le folosesc momentan in rutina de seara. Chiar daca produsele se mai schimba pasii raman la fel : demachierea ochilor, demachierea tenului, curatare, tonifiere si hidratare. Ma demachiez seara fie ca peste zi am fost machiata sau nu. Pentru ca peste zi tenul se umple de microbi si e bine sa ii indepartam :).

Momentan in rutina de ingrijire am mai adaugat o crema de ochi Anew si o lotiune tonica Jacob Hooy, insa despre acestea o sa va vorbesc intr-un review separat dupa ce le testez o perioada :).

Mai urmeaza un articol in care o sa va scriu despre mastile si exfoliantele pe care le folosesc :)

Voi ce produse folositi in rutina de ingrijire seara?
Ati incercat vreun produs din cele mentionate mai sus?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments