Search

Review - Ulei de dus Bioderma

by - miercuri, ianuarie 06, 2016

In ultimii ani industria cosmeticii s-a dezvoltat foarte mult si ma bucur sa vad ca acest lucru se intampla in continuare. S-a pornit de la faimosul sapun FA, la geluri de dus, creme de dus iar astazi avem placerea sa folosim si uleiuri de dus. Am fost putin reticenta cand am auzit de ulei de dus, nu intelegeam cum as putea sa ma spal pe corp cu un ulei de dus. Dar misterul a fost elucidat si intr-un final m-am indragostit de acest produs.

Asadar astazi o sa va scriu despre uleiul de dus Bioderma, care incepand cu aceasta luna se gaseste si in farmacii :)


Actiune Biologica
Grație formulei exclusive compusă din biolipide vegetale, vitamina PP și brevetul Barrier Skin Therapy®, Atoderm Ulei de duș curăță delicat pielea și o protejează de stresul extern. 
  • Biolipidele vegetale* (nuca de cocos si floarea soarelui) reduc senzația de piele care ține și cresc rezistența pielii prin refacerea filmului protector al acesteia.
  • Vitamina PP stimulează sinteza de lipide și ajută la refacerea barierei protectoare pe termen lung.
  • Brevetul Skin Barrier Therapy® limitează adeziunea şi proliferarea Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritațiilor.
  • Patentul natural DAF crește pragul de toleranță al pielii.

In primul rand trebuie sa mentionez ca ador faptul ca produsul vine intr-un ambalaj dotat cu o pompita, deoarece aplicarea este mult mai usoara iar dozarea se face mai bine, evitand astfel sa risipim produs. 
In al doilea rand are un miros foarte frumos, delicat pe care bineinteles ca nu stiu cum sa il descriu :)). Dar e un miros foarte suav si placut, nu cred ca i-ar displace cuiva.

Consistenta produsului e de ulei, insa mai apos, iar in contact cu apa formeaza o spuma fina. E foarte bland cu pielea si o curata foarte bine. Dupa ce produsul e clatit de pe corp, pielea ramane hidratata, insa deloc uleioasa. E asa moale si foarte curata.

Avand o consistenta mai apoasa se distribuie usor pe corp si e nevoie de putin produs la un dus. Produsul e foarte fin la atingere si atunci cand il distribui pe corp imi place sa masez usor pielea :).

De altfel ma bucur ca Bioderma are mereu si produse in variante de 100 ml, ideale pentru calatorii. Si acest produs poate fi cumparat in varianta mica fie pentru ca doriti sa il testati sau vreti sa il luati cu voi in calatorii :)

Ingrediente :
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), MANNITOL, POLYSORBATE 20, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE. [BI 725]


Bioderma ulei de dus, imi place la nebunie si daca va doriti sa il incercati vi-l recomand 
cu mare drag !!!
Voi ati incercat vreun ulei de dus?
Va astept cu drag comentariile :*

Nu uitati sa dati un like la pagina de facebook a blogului si un share la acest articol daca v-a placut :)



You May Also Like

1 Comments

  1. L-am avut si mi-a placut foarte mult.La inceput m-am fierit de uleiurile de corp , dar adata cu acest produs am inceput sa le ador.

    RăspundețiȘtergere